SCHRACK Technik online
  • SCHRACK & Tilezza concept room

Sinergija koja stvara kvalitet

   Krajem maja 2018 godine, nakon višemesečnih ozbiljnih priprema, otvoren je novi izložbeni salon u Beogradu koji svojim izgledom i ponudom ni malo ne zaostaje za svetskim trendovima. Saradnja kompanija Tilezza, Schrack Technik i još par drugih kompanija dovele su do toga da beograđani ali i svi drugi posetioci naše prstonice dobiju salon keramike vrhunskog kvaliteta u ambijentu kakav naš grad zaslužuje.

   Smešten u Krunskoj ulici, u objektu koji podseća na one koje smo često viđali u raznim filmovima i serijama sa centrom zbivanja na Manhattan-u, salon je osmišljen tako da investitorima i projektantima u svakom momentu ponudi ono što je najnovije i najkvalitetnije iz oblasti keramičkih pločica za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Kompanija Schrack Technik je svoju ulogu u ovom konceptu ostvarila u domenu dekorativnog i tehničkog osvetljenja prostora i time dočarala ambijent tematski osmišljenih segmenata izložbenog prostora.

   Ukoliko želite vrhunski kvalitet za kompletno opremanje Vašeg prostora, posetite Tilezza izložbeni salon u Krunskoj broj 90 u Beogradu gde će Vas ljubazno osoblje salona sprovesti kroz magični svet keramike, osvetljenja i enterijera uopšte.

   Do tada, pogledajte galeriju slika sa otvaranja salona: