SCHRACK Technik online

SCHRACK elektro karting kup 2016

   Divno vreme i kraj radne nedelje bili su razlog više da se na stazi Autokomerc karting centra skupi preko 180 gostiju i prijatelja naše firme. A povod....tradicionalan...SCHRACK elektro karting kup 2016.

   Već od 16:30 časova kada je skup zakazan, krenule su prijave za kvalifikacione vožnje što je pokazatelj da je ovaj kup omiljen događaj u godišnjoj ponudi SCHRACK-a. Ujedno, broj posetilaca nam svakako imponuje i ovom prilikom bi se zahvalili svima koji su svojim učešćem ili posetom uveličali ovaj događaj.

   Ove godine smo ostavili i rekord u broju vozača i broju sesija (trka) u kvalifikacijama. 121 takmičar vozio je svoju najbolju vožnju ne bi li se plasirao u finale....ali samo je 5 takmičara, na osnovu svojih vremena, uspelo da se plasira u finale, a to su (poređano po pol pozicijama):

  • Cvetković Bratislav - Energotehnika Južna Bačka
  • Živojinović Saša - Selbi d.o.o.
  • Tatomirović Petar - JP EPS Ogranak TENT Beograd -Obrenovac
  • Cvetković Andrija - Macchina Security d.o.o.
  • Milošević Božidar - Interfast d.o.o.

   Nakon finala za pamćenje i izjednačene borbe u prva dva kruga, finale je praktično odlučeno u trećem krugu. Prva tri vozača napravila su nenadoknadivu razliku i nagovestili raspored na pobedničkom postolju:

  1. Živojinović Saša - Selbi d.o.o.
  2. Cvetković Andrija - Macchina Security d.o.o.
  3. Tatomirović Petar - JP EPS Ogranak TENT Beograd -Obrenovac

   Uz prigodne poklone za pobednike, ali i za Miss Karting kupa kao nezaobilazan događaj koji prati ovu manifestaciju, završen je i ovogodišnji SCHRACK elektro karting kup uz pozdrav "DO SLEDEĆE VOŽNJE"!

Kvalifikaciona vremena svih učesnika:

Rezultati finalne trke:

Galerija slika