SCHRACK Technik online
  • SCHRACK Info dani 2019

SCHRACK Info dani 2019

   Još jedni Info dani su za nama i sa ponosom možemo reći da smo jubilej, 100 godina postojanja na svetskom tržištu, proslavili sa najbližim prijateljima, saradnicima, kupcima ali i sa mladim naraštajem koji tek definiše svoju poziciju na tržištu elektrotehnike.

   Kompanija SCHRACK Technik već dugi niz godina organizuje svojevrstan promotivno-edukativni događaj u 4 grada u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Niš i Čačak) pod nazivom Info dani.

   Tokom četvoročasovnog event-a bili smo u prilici Vam približimo novitete iz našeg prodajnog programa, sugerišemo na nove tehničko tehnološke trendove iz oblasti našeg poslovanja te, uz prigodne prezentacije, obučimo Vas kako da koristite alate koje smo kreirali za Vaše dnevno poslovanje.

   Ove godine smo prisutnima prezentovali širok asortiman naših proizvoda izložen na panelima i u specijalno pripremljenim sobama, virtuelni 3D obilazak našeg novog logističkog centra u Beču, prezentacije na temu:

  • SCHRACK Design 4.0 - Automatizacija projektovanja
    Predavač: Miloš Arsenijević, Dipl.el.inž.

  • SCHRACK galanterija VISIO 45 i VISIO 50 - Prekidači, utičnice, tasteri...
    Predavač: Nenad Roksandić, El.inž.

  • SCHRACK osvetljenje 2019 - Profesionalno osvetljenje
    Predavač: Jelica Tutunović, Dipl.el.inž.

...bogat zabavni program, zakusku i druženje nakon oficijelnog dela.

   Do sada je prisustvo ovom događaju bilo privilegija odabranih, međutim, od ove godine smo odlučili da vrata Info dana otvorimo za sve koji su zainteresovani da nas upoznaju i da provedu kvalitetno vreme u krugu prijatelja iz svoje branše.

   Posebno smo ponosni na premijerno organizovane Info dane za studente, održane u prepodnevnim časovima u hotelu Hyatt Regency. Ugostili smo oko 100 studenata i njihovih profesora/asistenata sa ETF-a, Visoke ICT škole i  Visoke škole elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu i sa njima proveli kvalitetna dva sata u druženju i obuci za naš autorski program Schrack Design 4.0 i ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su odvojil svoje vreme (jer znamo da je bio period ispita) i pokazali spremnost da nauče nešto više od onoga što se uči u školi.

   Naša kompanija je uvek tu za Vas a ovom prilikom se mi Vama zahvaljujemo što ste bili uz nas u tolikom broju (preko 1000 posetilaca u 4 grada u Srbiji) i svojim prisustvom još jednom potvrdili da u našoj kompaniji, pre svega, vidite prijatelja. Ovekovečili smo taj trenutak na fotografijama i video prilozima u nastavku ove stranice ali pre toga, pozivamo sve zainteresovane  da preuzmu prezentacije i podsete se šta je to što Schrack ima da ponudi u narednom periodu:

Fajl 1            Fajl 2

Fajl 1             Fajl 2

SCHRACK - Intro

SCHRACK Info dani 2019 - portal INVESTICIJE

SCHRACK intervju - Wilhelm Großeibl

SCHRACK - Dualno obrazovanje

INFO DANI 2019 BEOGRAD - za studente

INFO DANI 2019 BEOGRAD - za saradnike

INFO DANI 2019 NOVI SAD

INFO DANI 2019 NIŠ

INFO DANI 2019 ČAČAK