SCHRACK Technik online
  • Schrack Info dani 2016

    Dan znanja i upoznavanja. Osetite benefite saradnje sa nama.

   Tradicionalno, kompanija SCHRACK Technik ugošćuje svoje kupce na svojevrsnom događaju u sopstvenoj organizaciji - Info danima. Kao i svih prethodnih godina, naši saradnici, gosti, zainteresovani....imali su priliku da se uvere u napredak naše kompanije i upoznaju se sa budućim planovima i ciljevima kojima težimo.

   Kako bismo omogućili kupcima iz cele Srbije da dožive ovaj dan kako smo zamislili, naš SCHRACK karavan posetio je ponovo 4 grada, Novi Sad, Beograd, Niš i Čačak čime smo još jednom pokazali da nam je zadovoljstvo naših kupaca na prvom mestu.

   Akcenat je svakako i ovog puta bio na novitetima iz našeg proizvodnog programa kao i alatima koji umnogome olakšavaju posao projektanata elektro postrojenja i sistema. Posetioci su imali prilike da se upoznaju sa:

  • SCHRACK Design-om....moćnim alatom za projektovanje ormana u skladu sa standardom EN61439
  • Modulom 4000.....tipski testiranim ormanima, opštim pravilima standarda SRPS EN 61439-1, AS, KS i WSM ormanima prema SRPS EN 62208 i software-om TTCALC
  • Novitetima iz oblasti osvetljenja

Navedene prezentacije možete preuzeti u nastavku:

   Osim navedenih prezentacija, posetioci su mogli i uživo da se upoznaju sa delom proizvodnog programa naše kompanije izloženim na izložbenim panelima i sobama. Od već poznatih proizvodnih oblasti kojima Schrack sa svojom opremom konkuriše, sve interesntnija oblast na našem tržištu su Obnovljivi izvori energije i oprema za elektro-automobile. Kako bismo i tu oblast malo približili našim kupcima, izložili smo dve "pumpe" za elektro-automobile koje su izazvale veliku pažnju kod posetilaca.

   Sa posetom od preko 620 kupaca u svim gradovima možemo biti zadovoljni kakav status imamo na tržištu.

Prilog emisije "Investicije"

Novi Sad, 09.05.2016. - Restoran "Ribarac"

Beograd, 11.05.2016. - Hotel "Hyatt Regency"

Niš, 13.05.2016. - Restoran "Perla"

Čačak, 17.05.2016. - Hotel "Morava"