SCHRACK Technik online

SCHRACK Info dani 2018

   Tradicija se uspešno nastavlja...

   Već sedmu godinu za redom kompanija SCHRACK Technik se trudi da svojim kupcima na interesantan i neposredan način predstavi novitete iz svog proizvodnog programa. Info dani, kao koncept, osmišljen je upravo tako...da svaki posetilac oseti da je, potrošivši svoje vreme dolaskom na Info dane, zauzvrat dobio potrebne informacije koje će mu u budućem poslovanju sa našom kompanijom uštedeti upravo to...vreme.

   I ove godine posetili smo sve najvažnije poslovne centre u Srbiji uz napomenu da ne umanjujemo značaj ostalih gradova Srbije. Upravo smo iz tog razloga i razloga vremenskog ograničenja naše turneje, na Info dane pozvali i sve naše zainteresovane kupce iz šireg regiona navedenih gradova. Cilj nam je da SCHRACK dopre i do najudaljenijoh mesta Srbije i na adekvatan način predstavi svoj proizvodni program i odnos kakav želimo sa kupcima da ostvarimo.

   Kao centar zbivanja u Vojvodini, odabrali smo Novi Sad i u njemu restoran "Ribarac" na Ribarskom ostrvu. Prelep ambijent koji već godinama unazad posećujemo i, rekli bismo na osnovu posećenosti novosadskih Info dana, koji se dopada i našim kupcima. Sa posetom od preko 250 gostiju možemo biti više nego zadovoljni jer je to odraz respekta koji naše kolege uživaju kod svojih klijenata.

   Naredni Info dani održani su u Beogradu, u hotelu "Hyatt Regency". Posećenost, preko 300 posetilaca. Uz zahvalnost uvaženim gostima, Čedomiru Beliću - direktoru direkcije za mere i dragocene metale i profesoru Draganu Buđevcu - našem dugogodišnjem saradniku, koji su svojim pozdravnim govorima uveličali beogradski događaj, možemo biti zadovoljni uspehom Info dana u našoj prestonici. Gosti su uživali u prezentacijama, testiranju izloženih proizvoda, zabavnom programu, koktelu i keteringu.

   Niš, kao poslovni centar Južne Srbije ugostio je naše saradnike i kupce iz celog regiona, Vranja, Pirota, Kruševca, Zaječara...Uz posetu od preko 150 zadovoljnih gostiju okončali smo i ove Info dane uspešno i, kao po tradiciji, podelili posetiocima skoro sve kataloge koje smo pripremili a među kojima je bilo dosta noviteta.

   Poslednji Info dani su nekako uvek rezervisani za grad Čačak i Istočnu Srbiju. Region sa velikim potencijalom i rastom poslovanja koji beleži svake godine odazvao se našem pozivu na druženje i sa preko 100 posetilaca opravdao naša očekivanja. Da li zato što su nam to poslednji Info dani u godini ili je jednostavno takav mentalitet razlog, ali se u Čačku osećamo kao u svojoj kući. Divno druženje i neposredan odnos kakav se trudimo da ostvarimo sa svim našim kupcima doprineo je da ovogodišnji Info dani ostanu u divnom sećanju, kako nama tako i našim posetiocima.

   Ovim putem se zahvaljujemo kompaniji E-prime, prvom i jedinom proizvođaču električnih bicikala u Srbiji ,što su nam izašli u susret pri promociji naših punjača za električna vozila i pružili mogućnost našim gostima da provere u praksi kako izgleda Elektromobilnost.

   Pozdravljamo Vas do naredne godine uz zahvalnost na tome što ste uz nas.

Prezentacije

    Tehnički deo Info dana prate interesantne prezentacije koje naše kolege pripremaju za posetioce pa je tako i ovu godinu obeležilo čak 4 prezentacije na temu:

 • Kontaktori i zaštitini prekidači - Saša Stevanović dipl.el.inž (Novi Sad)
                                                      Marko Nedeljković (Beograd)
                                                      Ivan Krstić (Niš)
                                                      Dušan Lasica el.inž (Čačak)
 • Proizvodni program SCHRAK - EasyLAN - Dejan Belencan ICT inž. (Novi Sad)
                                                                    Nenad Roksandić el.inž (Beograd, Niš, Čačak)
 • Budućnost je stigla - Miloš Arsenijević dipl.el.inž (Novi Sad, Beograd, Niš, Čačak)
 • SCHRACK LED osvetljenje - Jelica Tutunović dipl.el.inž (Novi Sad, Beograd, Niš, Čačak)

   Budite slobodni da preuzmete navedene prezentacije na dole postavljenim linkovima:

Kontaktori i zaštitini prekidači

Proizvodni program SCHRAK - EasyLAN

Budućnost je stigla

SCHRACK LED osvetljenje

Video prilozi - Portal "Investicije"

Fotografije

Novi Sad - Restoran Ribarac

Beograd - Hotel Hyatt regency

Niš - Restoran Perla

Čačak - Hotel Morava