SCHRACK Technik online
  • CION stanice za punjenje električnih
    automobila

    Upoznajte novu seriju stanica za punjenje električnih automobila
    kompanije CHRACK Technik.

    CION stanice prevazići će Vaša očekivanja u svakom pogledu!

   Ovom prilikom, premijerno iz SCHRACK Technik Live studija u Beogradu, želeli bismo da vam predstavimo naše CION stanice za punjenje električnih automobila.

   Kao kompanija koja u korak prati razvoj novih tehnologija, u svoj proizvodni program osim standardnih stanica iz serije eCharge, uvrstili smo i stanice visokog kvaliteta izrade, visoke efikasnosti, atraktivnog dizajna i ujedno veoma primamljive cene u odnosu na kvalitet koji je neosporan. Ova linija proizvoda namenjena je ne samo krajnjim korisnicima za privatne potrebe već i polujavnoj i javnoj upotrebi i svojim tehničkim rešenjima zadovoljava sve kriterijume i zahteve potrošača.

   U offline i online (dostupno od početka 2021.) verziji CION stanice poseduju mnoštvo dodatne opreme koju ćemo vam takođe predstaviti putem našeg webinara.

   Pozivamo vas ovom prilikom da nas pratite u četvrtak, 24.12.2020. godine od 14:00 časova uživo iz našeg studija u Beogradu.

NAPOMENA: Link će biti aktivan sat vremena pre početka webinar-a. Preporučujemo da se povežete 5-10 minuta pre početka kako bismo imali vremena da otklonimo eventualne tehničke probleme.

   Nadamo se da ćete uživati u našoj prezentaciji.

   Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa instalacijom programa ili pokretanjem webinara u vašem internet pretraživaču, budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a najkasnije 15 min. pre početka prezentacije. U tekstu mail-a postavite pitanje sa opisom problema i ostavite svoj broj mobilnog telefona kako bismo mogli da Vas kontaktiramo.

   Uživajte!

Završen je prvi SCHRACK Technik Live webinar...hvala svima koji su nas pratili!!!

   Nakon premijere, samo pozitivni utisci...to su povratne informacije od kolega i svih zainteresovanih za temu Elektromobilnosti i naših stanica za punjenje električnih automobila koji su pratili naš prvi SCHRACK Technik Live webinar.

   Sve je funkcionisalo besprekorno u tehničkom smislu, ali što je najvažnije, naši gledaoci su dobili sve relevantne informacije i bliže se upoznali sa našim proizvodnim programom iz ove oblasti.

   Za sve vas koji niste bili u mogućnosti da nas pratite kao i za sve koji su nas pratili, postavljamo snimak webinara i pozivamo Vas da pratite naše naredne webinare.