SCHRACK Technik online
 • Schrack Info dani 2015

  U periodu od 01.04.2015. - 08.04.2015. održani
  su tradicionalni Schrack Info dani u Srbiji.
  Zahvaljujemo se svima koji su uveličali
  ove događaje svojim prisustvom!

   Kompanija Schrack Technik već dugi niz godina organizuje svojevrstan mini sajam sopstvene opreme i noviteta za svoje najvernije kupce te je to bio slučaj i ove godine. U periodu od nedelju dana obišli smo četeri grada u Srbiji, Novi Sad, Beograd, NIš i Čačak i uživali zajedno sa našim gostima u razmeni iskustava, novitetima i svemu što čini zdrav poslovni odnos između kupca i prodavca.

   Osim druženja, posetioci su mogli da razgledaju kompletnu opremu koja je na panelima stigla šleperom iz naše centrale u Beču, mahom noviteta, i da se upoznaju sa planom razvoja kompanije Schrack Technik za naredni period.

   Informativni aspekt ovih skupova upotunile su kvalitetne prezentacije naših kolega na temu noviteta u asortimanu za 2015. godinu, SchrackCAD aplikacije - autorskog programa naše kompanije kao i noviteta u domenu Osvetljenja.

   Poseta od preko 850 gostiju potvrđuje da smo na pravom putu i ovim putem se zahvaljujemo svima koji su podelili ovih par sati sa nama.

Raspored Info dana 2015

NOVI SAD - Restoran "Ribarac"
Ribarsko ostrvo br.4

Sreda, 01.04.2015. Posećenost: 235 gostiju

NIŠ - Restoran "Perla"
Dragoljuba Jovanovića Draže

Ponedeljak, 06.04.2015. Posećenost: 220 gostiju

BEOGRAD - Hotel "Metropol palace"
Bulevar Kralja Aleksandra br.69

Petak, 03.04.2015. Posećenost: 250 gostiju

ČAČAK - Hotel "Livade"
Ibarski put bb, Preljina

Sreda, 08.04.2015. Posećenost: 130 gostiju

   Program Info dana u svakom od gore pomenuta četiri grada otvorili su šefovi poslovica za region kom taj grad pripada. Kolege su upoznale posetioce sa novitetima kojima je Schrack do tog trenutka obogatio svoj asortiman i sa planovima za naredni period. Pre početka oficijalnog dela programa, posetioci su bili u mogućnosti da se informišu o svim izloženim artiklima i dobiju korisne informacije od strane naših kolega.

   Prezentacije su nastavljene promocijom novog Schrack alata za projektovanje i kreiranje ponuda na osnovu projekata - SchrackCAD i Kalkulator ponuda, što je ispraćeno sa velikom pažnjom. Kolega Miloš Arsenijević je u najkraćim crtama pokušao da dočara prednosti korišćenja ovog alata što je rezultiralo sa preko 250 registrovanih korisnika u naredne dve nedelje.

   Schrack će u narednom periodu obogatiti bazu artikala za projektovanje što će, verujemo, drastično ubrzati rad na projektima i šemiranju ormana.

   Noviteti iz oblasti osvetljenja detaljno su predstavljeni od strane našeg produkt menadžera za Osvetljenje, kolege Igora Đorđevića. Višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti svakako je doprinelo da se posetioci kvalitetno informišu o svim artiklima koje Schrack ima u svojoj ponudi. Osim toga, bili su u prilici da uživo vide dve sobe sa osvetljenjem koje su stigle zajedno sa mnoštvom druge opreme iz Beča.

   Sve gore navedeno, upotpunjeno je katalozima i brošurama koje su posetioci mogli da preuzmu na izlazu, od kojih se polovina odnosila na novitete:

 • Razvodni ormani, razvodne table, IT ormani (RS) - za kancelarije, poslovno-stambene objekte
 • Razvodni ormani, razvodne table, IT ormani (RS) - za primenu u industriji
 • BLUE LINE 2015 - Osvetljenje za svakodne potrebe (EN)
 • AMPARO - Zaštitni i signalni uređaji (RS)
 • Katalog osvetljenja 2015 (ENG)
 • Toolless connection 2015 (RS)
 • S-Releji 2015 (RS)
 • AMPARO Signalne svetiljke 2015 (RS)
 • AMPARO Vremenski releji 2015 (RS)
 • Katalog asortimana 2014 (RS)

   Sve gore navedene kataloge možete poručiti preko naše forme na stranici Download centar ili ih pregledati uživo na stranici Online katalozi.

Preuzimanje prezentacija sa Info dana 2015

Noviteti u 2015. godini 

 • Jovan Vujaković - Novi Sad
 • Nenad Roksandić - Beograd & Čačak
 • Goran Marković - Niš

SchrackCAD - Nova dimenzija projektovanja

 • Miloš Arsenijević - Novi Sad, Beograd, Niš, Čačak

Osvetljenje 2015

 • Igor Đorđević - Novi Sad, Beograd, Niš, Čačak

Schrack Info dani 2015 u emisiji INVESTICIJE

Info dani 2015 u slikama

Novi Sad - 01.04.2015.

Beograd - 03.04.2015.

Niš - 06.04.2015.

Čačak - 08.04.2015.