SCHRACK Technik online
  • SCHRACK Technik Live - webinar-i

    Od sada, Schrack Vas informiše i putem Live prezentacija - webinara!
    SCHRACK Live direktno iz SCHRACK studija u Beogradu.

   Poštovani prijatelji,

nove okolnosti koje su nas zadesile diktiraju nov pristup poslovanju i servisiranju kupaca. 2020. godina nam je donela mnogo izazova i kvalitet poslovanja svake firme, kako kod nas tako i u svetu, stavljen je na probu.

   Sama činjenica da nam je uskraćena slobodna komunikacija na kakvu smo do sada navikli, druženje i poseta našim kupcima, primorala nas je da se prilagodimo i umesto da negodujemo zbog onoga što nas je snašlo, preduzmemo korake da kontakt sa vama ne bude žrtva trenutnih okolnosti. Servisiranje naših kupaca, ako to možemo tako nazvati, uvek smo doživljavali kao posetu prijateljima pre nego poslovni sastanak. I toga ne želimo da se odreknemo!

   S tim u vezi, rešili smo da iskoristimo mogućnosti novih tehnologija i po prvi put u okviru naših aktivnosti organizujemo WEBINAR-E za naše kupce, saradnike, prijatelje...i sve one koji su željni dodatnog znanja iz oblasti koju naša kompanija zastupa. Kako smo uskraćeni za INFO DANE, organizovanje prezentacija za projektante, razne događaje koje smo organizovali za vas (Karting, Letački dan, Reli, Dane kobasice i piva...) a proizvodni program nesmanjenim intenzitetom proširujemo, obnavljamo i dopunjujemo, dužni smo da Vas o svemu tome informišemo.

   Zato vas pozivamo, bilo da ste naš kupac, projektant, investitor ili ste jednostavno zaiterosovani za elektrotehniku i novitete iz ove oblasti, da posetite SCHRACK Technik Live webinare koje ćemo organizovati u narednom periodu i podelite sa nama iskustva, postavite pitanja iz oblasti o kojoj je reč ili jednostavno ispratite prezentaciju koja će vam, sigurni smo, koristiti u vašem radu. Svaki webinar će trajati ne više od 30 kvalitetnih minuta.

Vaš SCHRACK Technik tim

 

 

SCHRACK Technik Live webinar-i

   U nastavku možete naći više informacija o predstojećim i prethotno održanim webinar-ima kao i uputstvo za korišćenje aplikacije za preaćenje webinara (MS Teams). Osim aplikacije, praćenje je moguće i preko internet browser-a...bukvalno jednim klikom!

 

 

Kako pratiti SCHRACK Technik Live webinar-e?

   Obzirom da za potrebe SCHRACK Technik Live webinar-a koristimo aplikaciju Microsoft Teams (MS Teams), na raspolaganju su vam dva načina kako da nas pratite uživo:

  • Prvi (komplikovaniji ali sigurniji) način je da sa Microsoft-ovog sajta preuzmete aplikaciju i instalirate na svoj računar. Aplikacija je besplatna i zahteva samo Vašu registraciju na sajtu. U nastavku ovog teksta sledi objašnjenje o korišćenju MS Teams-a
  • Drugi, više nego jednostavan način praćenja webinar-a jeste putem internet browser-a (pregledača). Za ovu aktivnost nije vam potrebna instalacija programa...jednostavno kliknete link koji vam dostavljamo putem Newsletter-a ili onaj koji postavljamo na stranicu aktuelnog webinara i automatski vam se u prozoru browser-a otvara pristupna stranica. Objašnjenje sledi u nastavku.

 

 

1. Praćenje webinar-a pomoću MS Teams aplikacije

   Ukoliko već nemate instaliran MS Teams na Vašem računaru, sledite dole postavljeno uputstvo u slikama i objašnjenjima (kada otvorite sliku i stanete mišem iznad slike (mouse overview), otvoriće vam se tekstualno objašnjenje):

2. Praćenje webinar-a putem Internet browser-a (NAŠA PREPORUKA)

   Ukoliko nemate instaliran MS Teams ili niste vični instalaciji programa na računaru, našem webinar-u možete jednostavno pristupiti preko vašeg internet pretraživača (browser-a).

NAPOMENA: MS Teams funkcioniše na svim pretraživačima osim na Firefox-u. Iz nekog razloga link ne možete otvoriti u ovom pretraživaču. Preporučujemo da koristite Chrome, Microsoft edge ili Internet explorer.

   Nadamo se da ćete uživati u našim webinar-ima i da ćete naučiti nešto novo i korisno što će vam dalje olakšati rad i proširiti saradnju sa nama.

   Ukoliko ipak niste u mogućnosti da u terminu održavanja webinar-a prisustvujete istom, svaki webinar ćemo snimati i nakon toga postaviti na odgovarajuću stranicu kako biste ga mogli naknadno pregledati.

   Radujemo se druženju sa vama!