SCHRACK Technik online

SCHRACK Elektro karting kup 2017

   Kako se iz godine u godinu broj saradnika i prijatelja koji posećuju ovu manifestaciju konstantno povećava, možemo slobodno reći da je ovo jedan od najpopularnijih događaja u organizaciji naše firme. Ujedno, i jedan od najposećenijih događaja na stazi Autokomerc karting centra od njegovog osnivanja.

   I ove godine nas je vreme poslužilo (da ne baksuziramo) i sa posetom od preko 200 ljubitelja brze vožnje i gurmanske klope, uspeli smo još jednom da oborimo rekord...bar što se respekta prema našoj firmi tiče. Ovom priliko se zahvaljujemo svima koji su svojim prisustvom doprineli da se osećamo ponosno.

   Ono što je još važnije, imali smo preko 150 vozača koji su se borili za najbolje vreme i ulazak u finale, izvoženo je 30 trka (uključujući i finalnu) i nakon paklena tri kruga u svakoj "sesiji" dobili smo finaliste. Finalna trka je vožena uveče, pod reflektorima, jer smo želeli da ispoštujemo svakoga koji nam je poklonio svoje vreme i uveličao ovaj događaj a izrazio želju da se oproba. A finalisti su bili sledeći:

  1. Bratislav Cvetković - Macchina security
  2. Ivan Bresjanac - Elta elektro d.o.o.
  3. Miloš Vojvodić - Elta elektro d.o.o.
  4. Dragan Dimitrijević - Arhi pro d.o.o.
  5. Radojičić Igor - Feluka group d.o.o.
  6. Ljubomir Ćulibrk - Energotehnika Južna Bačka

   Nakon napetog finala, izletanja jednog bolida sa staze, vožnje u noćnim uslovima, dobili smo pobednika tradicionalnog Schrack elektro karting kupa za 2017. godinu kao i vicešampiona i trećeplasiranog:

     I) Miloš Vojvodić - Elta elektro d.o.o.

     II) Bratislav Cvetković - Macchina security

     III) Dragan Dimitrijević - Arhi pro d.o.o.

   Još jednom se zahvaljujemo svim učesnicima i posetiocima naše tradicionalne manifestacije i nadamo se viđanju i naredne godine. U nastavku možete pogledati kako je sve izgledalo....u videu i slikama...

Schrack elektro karting kup 2017 - video

Schrack elektro karting kup 2017 - Galerija