SCHRACK Technik online
  • SCHRACK letački dan

    Siguran let sa iskusnim pilotom...

   U petak, 05.10.2018. premijerno je održan prvi SCHRACK LETAČKI DAN u organizaciji naše kompanije i u saradnji sa agencijom "Savršeno iznenađenje". Ugostili smo preko 150 zvanica, što na zemlji što u vazduhu, ali zajedničko za sve koji su prisustvovali ovom događaju je....svi su sa osmehom na licu napustili Sportski aerodrom 13. maj u Zemunu.

   Svake godine naša kompanija se trudi da na originalan način svojim kupcima, saradnicima, prijateljima kompanije dočara ono što u biti Schrack i jeste...ne samo običan proizvođač opreme i trgovac, već prijatelj na koga kupci mogu da se oslone i saradnik sa kojim ćete se vinuti u poslovne visine.

   Simbolično, ove godine smo bukvalno naše kupce vinuli u visine. Nakon višegodišnjeg druženja na karting stazi, granice su se pomerile...dodali smo novu dimenziju na mapu prijateljstva i uz pomoć sjajnih pilota sa gore navedenog aerodroma, uspeli da u par sati ostvarimo klinačke snove više od 110 gostiju. Kako bi ovaj dan zauvek ostao u sećanju, svaki od posetilaca koji je leteo nekom od letelica dobiće mail-om svoj lični video sa snimkom svog leta.

   Osim mogućnosti da lete, gosti su imali priliku da ovekoveče ovaj događaj na svojevrstan šaljiv način, pozirajuću karikaturistima koji su ih naslikali onako kako ih oni, svojim umetničkim očima vide. Uz sjajnu atmosferu, druženje sa Duhom iz lampe...Aladinovom Jasmin i Schrack-ovim saradnikom koji je doleteo pravo sa Marsa, mađioničarem sa svojim belim golubovima, gosti su u sumrak predivnog sunčanog dana koji smo ostavili za sobom, sa osmehom napustili aerodrom.

   Sebi smo zadali ozbiljan zadatak da naredne godine osmislimo još uzbudljivije druženje, a Vama u nastavku poklanjamo galeriju slika i veliki pozdrav sa SCHRACK letačkog dana.

Video - Portal Investicije