SCHRACK Technik online

Schrack Info dani 2014

Održani treći po redu Schrack Info dani

   U periodu od 31.03.2014. do 07.04.2014., u četiri grada u Srbiji, održani su treći po redu Info dani u organizaciji naše kompanije.

   Sa posetom od preko 650 predstavnika domaćih kompanija ovogodišnji Info dani premašili su sva očekivanja. Možda je tome doprinela i proslava desetog rođendana naše komapnije koja, eto, već celu jednu deceniju uspešno posluje na srpskom tržištu. Svakako je veliko interesovanje izazvala i postavka promotivnih panela sa našom opremom kao i dve sobe sa rasvetom kompletno radno funkcionalne.

  Čast da otvore ovu sezonu Info dana u Srbiji imale su kolege iz poslovnice u Novom Sadu, 31.04.2014. godine. U prelepom ambijentu restorana "Ribarac" u okviru turističkog kompleksa "Ribarsko ostrvo", uz stručne prezentacije kolega iz Novog Sada, preko 200 posetilaca imalo je tu privilegiju da uživa i stručno se informiše tokom dva sata kvalitetnog programa. Izvučeni su dobitnici nagrada, dodeljeni su pokloni i zahvalnice kolegama za svoj desetogodišnji staž u firmi, gasile su se svećice na Schrack torti....sve u svemu jedno veče za pamćenje.

   Nakon Novog sada kompletna postavka se preselila u hotel "Hyatt" gde su već nakon dva dana, 02.04.2014. godine održani beogradski Info dani. Poseta, preko 200 ljudi. Ponovljen program uz delimičnu izmenu kolega koji su držali prezentacije. Dodela poklona zaposlenima sa desetogodišnjim stažom, nagradna igra, torta....Vidno zadovoljstvo posetilaca onim što im je Schrack pružio u dvosatnom programu. Nakon programa usledilo je druženje uz zakusku i piće.

   Niški Info dani održani su 04.04.2014., već tradicionalno u hotelu "Tami Residence" sa početkom od 18:00 časova uz posetu od preko 150 ljudi. Jedna od najlepših postavki u predivnom ambijentu restorana hotela izmamila je oduševljenje svih posetilaca. Čast da otvori Info dane u Nišu pripala je profesoru Elektronskog fakulteta u Nišu, gospodinu Aleksandru Janjiću sa temom "Energetski menadžment - da ili ne?". Nakon toga predavanja su održale kolege iz niške poslovnice. Druženje se nastavilo uz zakusku i piće.

   Poslednji Info dani u ovoj godini održani su u Čačku, 07.04.2014. godine u hotelu "Livade" na samom ulazu u Čačak. Iako u ovom regionu nemamo poslovnicu, uspeh nije izostao. Više od 85 predstavnika kompanija iz ovog regiona uveličalo je ovaj događaj, što je za svaki respekt. Već poznat program i postavka učinili su da čačanski privrednici osete duh Schrack kompanije i zadovoljni odu kući nakon prijatne večeri.

   Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su se odazvali našem pozivu i učinili da budemo ponosni na respekt koji naša kompanija uživa na našem tržištu.

   U nastavku Vam poklanjamo prezentacije sa Info dana 2014.

                                                                                             Vaš
                                                                              SCHRACK TECHNIK Tim

Preuzmite prezentacije sa Info dana 2014

Kompenzacija reaktivne energije

Saša Stevanović, dipl. ing. el.
Goran Marković, dipl. ing. maš.

Preuzmi

Schrack 4 Home

Dejan Belencan, ICT ing.
Nenad Roksandić, ICT ing.

Preuzmi

Energetska efikasnost - da ili ne?

Aleksandar Janjić, profesor na el. fakultetu

Preuzmi

Info dani 2014 - Novi Sad

Info dani 2014 - Beograd

Info dani 2014 - Niš

Info dani 2014 - Čačak