SCHRACK Technik online

Schrack Technik nudi grebenaste sklopke za sve primene npr. uklapanje elektromotora, glavne sklopke, kontrolne sklopke, ampermatarske i voltmetarske preklopnike.

Prednosti i karakteristike

  • Visoki stupanj (IP) zaštite
  • Za najrazličitije primene
  • Montaža na ploču, DIN nosač ili vrata ormana
  • Sa ili bez položaja "0"
  • Optimalno rešenje za vaš razdelnik

Pregled proizvoda

Grebenasti prekidač, kao što ime kaže, ima osovinu prekidača u obliku brega koja se koristi za potvrdu svakog kontakta. Grebenasti prekidači se koriste za uspostavljanje električne veze ili za njeno razdvajanje - za to su potrebna najmanje dva prekidačka položaja.

 

Oblast primene grebenastog prekidača je tehnologija upravljanja.

 

Poseban oblik grebenastog prekidača je stepenasti prekidač. Stepenasti prekidač se koristi za podešavanje nekoliko faza mašine i konstruisan je na sličan način kao prekidač za uključivanje/isključivanje.

 

Stepenasti prekidač se uglavnom koristi za instalaciju, centralno pričvršćivanje i serijsku instalaciju. U Schrack Technik-u ćete pronaći stepenaste prekidače koji nude 1-polne, 2-polne ili uklopne pozicije od 1-4. Takođe možete kupiti stepenasti prekidač sa ili bez nulte pozicije.

 

Stepenasti prekidač se koristi u industriji za podešavanje snage ili radne faze mašina ili kola.

 

Napomena: U Schrack Technik-u ćete naći i mini grebenasti prekidač, koji je širok samo 30 mm umesto normalnih 50 mm. Mini grebenasti prekidači su 1-polni i svaki ima 3 stepena, opciono sa ili bez nulte pozicije.

Više informacija o proizvodima Schrack Technik