SCHRACK Technik online
  • EasyLan

Sistemske aplikacije sve više dolaze do izražaja, dajući korisniku mogućnost da implementira celokupnu svoju mrežnu infrastrukturu na osnovu konzistentne kablovske tehnologije.

 

Ovo je moguće sa novom serijom proizvoda EasiLan!

 

Sa fikLink SL RJ45 keistone modulom, korisnik dobija RJ45 socket modul najvišeg kvaliteta. FikLink SL RJ45 Keistone modul se može sastaviti za manje od jednog minuta. Slobodno dostupna kontaktna zona obezbeđuje savršen kvalitet montaže i time sigurne performanse prenosa.

 

Za uklanjanje kišobrana od 360°, samo je integrisani klin zaključan. Dugotrajno pričvršćivanje vezice za kablove više nije potrebno. Posebna kontaktna geometrija u vezi sa pozlaćenom pločom od 50 m'' obezbeđuje 4PPoE prema IEEE 802.3bt u svim okolnostima.

 

Materijal kućišta se sastoji od niklovanog livenog cinka i ispunjava najviše mehaničke i ekološke zahteve. U kombinaciji sa držačem modula koji je sposoban za dizajn, moguća je kombinacija sa rasponima prekidača. Sertifikati nezavisnih laboratorija za ispitivanje zaokružuju najviše standarde kvaliteta fikLink SL keistone modula.

 

Proizvodi u našoj Internet prodavnici

 

Osnovna tehnologija za kabliranje u oblasti bakra je preLink® sistem. Sve komponente preLink sistema omogućavaju sigurnu i brzu montažu i otvaraju mnoge nove mogućnosti i prednosti u održavanju, radu i instalaciji vaše mreže.

 

Montaža proizvoda iz preLink® familije uvek sledi isti obrazac, bez obzira na to koju primenu (modul RJ45 utičnice, RJ45 utikač, produžetak, H.D.S., ...) treba koristiti.

 

U svakoj oblasti proizvoda postoje inovativna rešenja koja kablove opremaju jedinstvenim karakteristikama performansi tokom instalacije, rada i održavanja.

 

Proces montaže definisan od strane preLink klešta za montažu obezbeđuje konstantno visok kvalitet montaže i time bezbedne performanse prenosa. Posebna kontaktna geometrija u vezi sa pozlaćenom pločom od 50 m'' obezbeđuje PoE+ prema IEEE 80.3at u svim okolnostima. Materijal kućišta se sastoji od niklovanog livenog cinka i ispunjava najviše mehaničke i ekološke zahteve. Moguća je kombinacija sa opsezima prekidača u kombinaciji sa dizajniranim držačem modula. Sertifikati nezavisnih laboratorija za ispitivanje zaokružuju najviše standarde kvaliteta preLink sistema.

 

Proizvodi u našoj Internet prodavnici

 

H.D.S. Bakarni magistralni kabl je dizajniran za povezivanje ormana sa kabinetom i za povezivanje tačaka konsolidacije.

Unapred montirano rešenje sa šest RJ45 priključaka sa magistralnim kablom je dizajnirano za 10 Gigabit Ethernet prenos i odgovara klasi EA prema ISO/IEC 11801 ili EN 50173. Kablovi su unapred montirani sa obe strane sa 6-portnim HDS modulima i u bilo kojoj dužini do 60 metara.

Sa integrisanom LED signalizacijom, drugi kraj linije se može locirati tokom rada.

 

Proširenje Schrack asortimana u oblasti mrežne tehnologije nudi vam mnogo novih i inovativnih patch panela. Počevši od 19" panela sa 0,5U za 24 modula do nosača modula 19" 3U za 72 modula. Serija ugaonih panela, koja vam efikasno pomaže u upravljanju kablovima, zaokružuje portfolio proizvoda.

 

LED patch kablovi su specijalno razvijeni za upotrebu u kancelarijama, industriji i data centrima. Robusna struktura kabla osigurava da se na parametre električnog prenosa može uticati samo upotrebom sile. Kombinovani štit koji se koristi (PiMF + pletenica sa 65% pokrivenosti) zajedno sa 360° zaštićenim RJ45 konektorima nudi maksimalnu sigurnost podataka.

 

Patentirani proces za jednostavno dodeljivanje utikača jedan drugom značajno povećava radnu sigurnost. Nenamerno povlačenje linija zakrpa je gotovo nemoguće. Nakon kontakta jedne strane patch kabla sa detektorom, oba RJ45 kućišta se optički stimulišu i tako svetle.

 

Dodeljivanje usluge se može obaviti kasnije primenom oznake u boji. Pored toga, RFID se može naknadno opremiti za automatsko prepoznavanje mreže.

 

Proizvodi u našoj Internet prodavnici

 

Optički LED patch kabl kao priključni ili adapterski kabl

 

Standardna verzija priključnog kabla je ukrštena. Sa SC / LC dupleksom, moguće je kasnije rotirati utikače jedan prema drugom. LED patch kabl sa optičkim vlaknima je specijalno razvijen za upotrebu u kancelarijama, industriji i data centrima.

 

Struktura kabla osigurava da parametri optičkog prenosa nude maksimalnu sigurnost podataka. Patentirani proces za jednostavno dodeljivanje krajeva kabla jedan drugom značajno povećava radnu sigurnost. Nenamerno povlačenje linija zakrpa je gotovo nemoguće.

 

Nakon kontakta jedne strane patch kabla sa detektorom, oba kraja kabla se električno stimulišu i svetle. Optički LED patch kabl se može naručiti sa svim uobičajenim optičkim konektorima.

 


Nazad na