SCHRACK Technik online
 • Poručite ponudu

  Pretvorite Vašu ponudu u porudžbinu...
  ...samo jednim klikom!
  NOVA OPCIJA U PDF PONUDI, TU NA KLIK OD VAS

Dobili ste ponudu u PDF formatu putem email-a od Vašeg Schrack zastupnika ili ste je sami kreirali na našoj Internet prodavnici?

   Sve ponude koje je napravio Vaš Schrack Technik zastupnik vidljive su na Vašem korisničkom nalogu Schrack Internet prodavnice. Ponude možete pronaći nakon prijave na Internet prodavnicu na stranici "Moj korisnički nalog" u rubrici "Moje ponude".

   U Vašoj ponudi možete pronaći popis pojedinačnih artikala. Za sve detaljne informacije o artiklu kliknite na broj artikla i na Internet prodavnici će Vam se otvoriti stranica sa detaljnim pregledom željenog artikla.

   Raspoloživost svih odabranih artikala iz ponude imate i u PDF formatu, a jednim klikom iz PDF-a možete iste odmah poručiti preko naše Internet trgovini!

Uštedite vreme.....jedan klik Vas deli od ponude do porudžbine!

   Kako biste mail-om dobijenu ponudu u PDF-u odmah poručili, dovoljno je da kliknete na dugme "Poruči odmah" i istog momenta ćete se naći na našoj Internet prodavnici, na stranici za poručivanje ponude.

   Nakon klika na navedeno dugme, otvara Vam se detaljna lista artikala koje poručujete kako biste još jednom proverili ispravnost porudžbine. 

   U narednom koraku možete odabrati način plaćanja i način preuzimanja ili dostave robe na Vašu adresu.

   Prijavite se na Internet prodavnicu da bi pristupili pregledu Vašeg korisničkog naloga. U popisu ponuda možete pronaći sve nove ponude prema datumu, broju ponude, oznaci predmeta i statusom ponude.

   Klikom na broj ponude, oznaku predmeta ili status, otvarate ponudu sa listom artikala koji se u ponudi nalazi.

Na desnoj strani pregleda pronaći ćete statuse:

 • "Poruči odmah"- označava ponude koje još uvek niste poručili
 • "Poruči ponovo!" - sve ponude možete poručiti više puta. Status "Poruči ponovno!" označava ponude koje su već prethodno poručene jednom ili više puta. Da biste pregledali sve poručene ponude kliknite na "Sve moje ponude".

Korisno je znati:

Sve ponude su podložne izmenama, dakle ne samo one sa aktuelnim datumom već i one kojima je datum istekao.>na sve ponude

Ponude u okviru roka validnosti

Preuzimanje ponude 1:1

 • poručivanje ponude bez izmene stavki

Korigovanje ponude:

 • Želite korigovati ponudu (količine, stavke...)? Jednostavno izmenite količinu navedenog artikla ili količinu postavite na "0" komada ukoliko isti ne želite poručiti.
 • Nakon toga ponudu pregleda Vaš Schrack zastupnik i šalje potvrdu porudžbine. 

Ponude kojima je rok validnosti istekao

 • Porudžbinu ponude kojoj je istekao datum pregledaće Vaš Schrack zastupnik i poslati potvrdu porudžbine.