SCHRACK Technik online
  • Schrack Digital

    Schrack digital predstavlja skup aplikacija i servisa koje naša kompanija nudi kupcima kako bi im olakšala poslovanje na dnevnom i dugoročnom nivou...

Schrack Digital - softverska rešenja za profesionalce i amatere

   Kompanija Schrack Technik dugi niz godina razvija softverska rešenja za svoje kupce kako bi olakšala svakodnevno poslovanje, kako klijentima koji se profesionalno bave projektovanjem tako i amaterima koji nisu upoznati sa korišćenjem profesionalnih alata za projektovanje.

   Došli smo na ideju da kreiramo aplikaciju za elektro instalatere (Schrack Design) koji ne barataju dobro tehnikama projektovanja na računaru. Jednostavna i intuitivna aplikacija na bazi "drag and drop" funkcija koja Vam pruža i više nego što možete zamisliti...projektovanje ormana sa već unapred kreiranim blokovima...uz obavezan sertifikovan test na zagrevanje...projektovanje nikad nije bilo jednostavnije!!!

   Drugi alat (SchrackCAD), namenjen je profesionalnim korisnicima AutoCAD aplikacije. Ovaj Add on Vam omogućava kompletno projektovanje ormana i instalacija u AutoCAD-u sa unapred definisanom Schrack opremom uz finalno testiranje ormana na zagrevanje...

   Osim navedenih digitalni usluga tu je i naša Internet prodavnica, povezana sa navedenim alatima koja Vam, osim direktnog poručivanja robe preko iste, omogućava i povlačenje opreme unešene u projekat samo jednim klikom.

...i tu nije kraj...

Schrack Design aplikacija
Schrack Design app

Schrack Design - za amatere i profesionalce

Schrack CAD Live
Schrack CAD Live

Projektovanje, obračun troškova, jednopolne i tropolne šeme, izgled....sve u jednom u našoj Schrack CAD aplikaciji!

Poručite ponudu
Ponuda - Porudžbina

Još više smo skratili vreme poručivanja robe. Od sada, u svakoj ponudi imate mogućnost poručivanja iste u samo dva klika!