SCHRACK Elektro karting kup 2017

   Kako se iz godine u godinu broj saradnika i prijatelja koji posećuju ovu manifestaciju konstantno povećava, možemo slobodno reći da je ovo jedan od najpopularnijih događaja u organizaciji naše firme. Ujedno, i jedan od najposećenijih događaja na stazi Autokomerc karting centra od njegovog osnivanja.

   I ove godine nas je vreme poslužilo (da ne baksuziramo) i sa posetom od preko 200 ljubitelja brze vožnje i gurmanske klope, uspeli smo još jednom da oborimo rekord...bar što se respekta prema našoj firmi tiče. Ovom priliko se zahvaljujemo svima koji su svojim prisustvom doprineli da se osećamo ponosno.

   Ono što je još važnije, imali smo preko 150 vozača koji su se borili za najbolje vreme i ulazak u finale, izvoženo je 30 trka (uključujući i finalnu) i nakon paklena tri kruga u svakoj "sesiji" dobili smo finaliste. Finalna trka je vožena uveče, pod reflektorima, jer smo želeli da ispoštujemo svakoga koji nam je poklonio svoje vreme i uveličao ovaj događaj a izrazio želju da se oproba. A finalisti su bili sledeći:

  1. Bratislav Cvetković - Energotehnika Južna Bačka d.o.o.
  2. Ivan Bresjanac - Elta elektro d.o.o.
  3. Miloš Vojvodić - Elta elektro d.o.o.
  4. Dragan Dimitrijević - Arhi pro d.o.o.
  5. Igor Radojičić - Feluka group d.o.o.
  6. Ljubomir Ćulibrk - Energotehnika Južna Bačka d.o.o.

   Nakon napetog starta u postavci pol pozicija kao u F1, 5 uzbudljivih krugova i jednog izletanja sa staze dobili smo i pobednike finalne trke SCHRACK Elektro karting kupa za 2017. godinu.

  • I mesto - Miloš Vojvodić - Elta elektro d.o.o.
  • II mesto - Bratislav Cvetković - Energotehnika Južna Bačka d.o.o.
  • III mesto - Dragan Dimitrijević - Arhi pro d.o.o.

   Pobednici su dobili prigodne nagrade, zaslužene medalje a šampion i svoj šampionski pehar. Nama ostaje da se još jednom zahvalimo svima koji su svojim prisustvom doprineli da oborimo još jedan rekord i podelimo sa vama slike i video sa našeg Schrack karting kup druženja.

   Svi koji su se registrovali i vozili svoju trku, rezultate i vremena mogu pogledati kreiranjem naloga i logovanjem na sajt Autokomerc karting centra.