Schrack Design aplikacija

NOVO! Schrack Technik proširuje paletu aplikacija

1. Prilagođen format crteža

   Razvodni ormani se obično instaliraju u horizontalnom ili uspravnom položaju te smo shodno tome za Vas prilagodili projektovanje ormana sa svim elementima, tekstom i linijama podložnim rotaciji na crtežu za 90, 180 i 270 stepeni.

2. Izmena teksta

   Unošenje dodatnog teksta na crtež je sada značajno poboljšano. Kopirani tekst sada jednostavnom možete izmeniti u svojoj veličini, obliku i boji.

3. Kompletna oprema za razvodni orman

   U Schrack Design-u ćete pronaći listu svih artikala koji sačinjavaju Vaš razvodni orman i iste lako možete izmeniti a da ne izgubite prethodne verzije već kreiranog ormana.

4. Štampa etikete

Direktna štampa nalepnica sa specifikacijom

Brza i jednostavna štampa nalepnica sa nazivom i specifikacijom razvodnog ormana sada je podrazumevana opcija u Schrack Design-u.

   Sa novom verzijom Schrack Design-a (1.0.1) moguće je samo jednim klikom odštampati nalepnicu za orman koji ste upravo projektovali.

   Naša je preporuka da etikete (nalepnice) štampate sa Termal transfer lebel printer uređajem TTP-245C kompanije Ondot. Na sajtu kompanije www.ondot.at možete zatražiti ponudu za štampač us uslove koje naša kompanija poseduje kao stalni kupac ovih uređaja. Potrebno je samo naglasiti da zahtevate posebne uslove kao Schrack Dizajn korisnik, nakon Vaše registracije za korišćenje Schrack Design-a.

   Za dodatne informacije o štampaču preuzmite PDF file.

   U nastavku su video klipovi sa detaljnim uputstvima i objašnjenjima:

Montaža indiga

Prenos podataka na štampač

Razvodni ormani: plairajte jednostavno i sigurno

   Od sada je projektovanje ormana lako i jednostavno!

   Schrack Design je softver koji Vam pomaže pri jednostavnom i sigurnom projektovanju razvodnih ormana. Pored kreiranja izgleda i šema, Schrack Design Vam omogućava analizu temperaturnog protoka Vašeg ormana prema standardnu IEC 60890 kako bi Vaš razvodni orman ispunio uslov EN 61439 (do 630). U bazi je preko 10.000 artikala sa svim karakteristikama za analizu.

  • Dizajn ormana u skladu sa EN 61439: Program za dizajniranje razvodnih ormana sadrži i modul za testiranje temperaturne disipacije ormana prema standardu EN 61439 ( navedeni standard je obavezan pri kreiranju novih razvodnih ormana), tako da ste u tom smislu bezbedni ukoliko koristite Schrack Design.
  • Kompletirana dokumentacija: Svi relevantni podaci, informacije o Vašem projektu, odabrani artikli i štampana etieta - sve je to sakupljeno i spremno za štampu u jednom dokumentu.
  • Jednostavno poručivanje: na Vama je samo da definišete finalni izgled razvodnog ormana a mi Vam obezbeđujemo sve Schrack proizvode potrebne za projekat - samo jednim klikom ubacujete potrebne artikle u Schrack korpu.


Alat za kreiranje razvodnih ormana - Schrack Design

   Za preuzimanje Schrack Design aplikacije kliknite dole navedeni link. Link je aktivan za preuzimanje samo ukoliko ste prijavljeni na svoj korisnički nalog. Nakon prijave (ili registracije) vratite se ponovo na ovu stranicu i kliknite dole navedeno dugme za preuzimanje.

Još uvek ne posedujete Schrack korisnički nalog? Molimo, registrujte se.

Preuzmi Schrack Design aplikaciju

Prednosti Schrack Design-a

Schrack Design - podrška u svakodnevnom poslu

Funkcije Schrack Design-a

1. Odabir artikala

   Baza Schrack artikala sadrži preko 10.000 Schrack proizvoda za razvodne ormane. Počnite sa kućištem samog razvodnog ormana i nastavite sa dodavanjem svih ostalih komponenti iz naše baze proizvoda, omiljenih ili komponenti iz sopstvene baze. U listi artikala moguće je izmeniti količine.

2. Kreiranje liste artikala

   Opcija kreiranja liste artikala Vam omogućava da za jedan projekat kreirate listu artikala za više različitih ormana. U nekoliko klikova imate mogućnost izmene artikala, količina, dodavanja artikala...kao i dodavanja novih ormana u projekat. Kada kreirate listu, artikle unosite na radnu površinu prevlačenjem simbola artikla i postavljanjem na odgovarajuće mesto u samom ormanu kom taj artikal pripada...

3. Prednji izgled ormana

...tako unešeni artikli u okviru odabranog ormana čine prednji izgled ormana koji svakog momenta možete redizajnirati izmenom mesta artikala. Prilagodite Vaš orman sopstvenim potrebama i električnim instalacijama objekta.

4. Kreiranje šema ormana

   Kreirajte jednopolne ili višepolne šeme ožičenja Vaših ormana. Jednostavno prevucite ikonice odabranih artikala za Vaš orman u desni prozor u kom se nalazi već definisano zaglavlje projekta. Dodatne mogućnosti programa Vam obezbeđuju kreiranje kompletnih profesionalno definisanih šema ormana. Na primer, izlazi se jednostavno mogu dodati, može se uneti potreban tekst...

5. Proračun odvođenja toplote

   Klikom na "Temperature rise calculation" imate mogućnost proračuna odvođenja toplote iz ormana i kompatibilnosti elemenata koje ste predvideli za navedeni orman kako biste ga prilagodili standardu. Takođe, imate mogućnost podešavanja tipa instalacije i temperature radne okoline. Na taj način dobijate svojevrsnu potvrdu standarda ormana.

6. IEC 890 + A1 štampa izveštaja

   U samo dva klika mišem imate mogućnost štampanja izveštaja u skladu sa IEC 890 + A1. U štampanoj dokumentaciji dobijate izgled ormana, šemu ožičenja, listu artikala za dati orman i IEC 890 + A1 potvrdu. Takođe Vam je dostupna i etiketa sa karakteristikama ormana.

7. Izvoz i čuvanje

   Dokumentacija ormana mora biti sačuvana za period od 10 godina kako je u skladu sa propisima. U par klikova možete sačuvati (snimiti) svoju listu artikala i kompletnu dokumentaciju.

8. Poručivanje artikala

   Kada ste završili sa kreiranjem Vašeg ormana, jednostavno možete sve potrebne artikle zajedno sa ormanom poručiti preko naše Internet prodavnice. Klikom na ikonicu "Korpa" na listi artikala u srednjem prozoru, kompletna lista proizvoda biće ubačena u Vašu korpu na Vašem Schrack korisničkom nalogu. Nakon toga pristupate standardnom procesu poručivanja robe.

Tehnička podrška

   Za detaljna pitanja i potršku oko Schrack Design aplikace molimo Vas da nam pišete na design(at)schrack.rs.

   Vaš zahtev ćemo obraditi u najkraćem mogućem roku i nakon toga Vas kontaktirati putem mail-a ili telefonom.