SCHRACK Technik online

Press

Press - kutak za novinare

   Ukoliko ste predstavnik neke od novinskih agencija te su Vam potrebne dodatne informacije o našoj kompaniji, budite slobodni da nas kontaktirate.

   Vaše zahteve i pitanja možete poslati na našu e-mail adresu office-beo(at)schrack.rs ili se možete informisati na tel. 011/3092-600.

   Radujemo se budućoj saradnji!

Dugogodišnja saradnja sa Diaspora media group-om

Nakon dugogodišnje saradnje sa portalom Diaspora media group i uvaženim gospodinom Mišom Ćirićem, novinarom i urednikom ovog portala, snimili smo seriju intervjua kako bismo se predstavili našim sunarodnicima van granica naše zemlje.

Inače, portal Diaspora media group funkcionoše kao deo međunarodnog poslovnog sistema City marketing service Srbija i svet.

   U okviru redovnih marketing aktivnosti i u cilju edukacije korisnika, kompanija Schrack Technik gostovala je u emisiji "Polarotor" na kablovskoj televiziji Kopernikus.

   Bilo nam je zadovoljstvo i čast da navedenim gostovanjem u emisiji koja ima dvadesetogodišnju tradiciju a bavi se približavanju novih tehnologija krajnjim korisnicima, reprezentujemo našu Internet prodavnicu kao vid Internet poslovanja koje je u Srbiji još u ekspanziji.

Schrack Technik - Emisija "Polarotor"