Posao i karijera

Karijera u kompaniji Schrack Technik

   Kvalitetni saradnici su osnova uspešnog poslovanja. Zapošljavamo saradnike sa visokim nivoom samoodgovornosti, visokom samomotivacijom, jakom sposobnošću zauzimanja za rešavanje zadataka i na kraju visokom stručnom kompetentnošću.

   Pre svega, od naših budućih saradnika očekujemo entuzijazam, preduzimljivost i delovanje, ljudski i prijateljski odnos sa saradnicima, spremnost za timski rad i uvažavanje razlika i mišljenja.

   Ako ste spremni da uložite svoj talenat i vreme za dalje usavršavanje, a želite mogućnost brzog napredovanja u zdravom i uspešnom timu, pošaljite nam svoj CV i objašnjenje za koje radno mesto u okviru kompanije ste zainteresovani da aplicirate, i sve to na našu e-mail adresu.

   Čak i ako trenutno nemamo slobodnih mesta kontaktiraćemo Vas i zadržati Vaše podatke u evidenciji.

SAMI KREIRAJTE SVOJU BUDUĆNOST!

Inženjer prodaje

Schrack Technik d.o.o, jedan od lidera u oblasti proizvodnje i distribucije niskonaponske elektroenergetske opreme raspisuje konkurs za radno mesto


INŽENJER PRODAJE

Osvetljenja, niskonaponske elektroenergetske opreme, kablova i IT opreme (Beograd)

 
   Ukoliko ste zainteresovani za dinamičan i motivišući posao, pozivamo Vas da se pridružite našem timu. Vaši ključni zadaci biće operativno sprovođenje prodaje osvetljenja i niskonaponske opreme kroz sledeće
aktivnosti:

  • Pomoć kupcima pri izboru opreme i izrada ponuda
  • Aktivnosti u procesu prodaje od faze ponude do ugradnje opreme
  • Konstantni kontakt sa poslovnim partnerima i potencijalnim kupcima


Obavezni uslovi:

  • Visoka stručna sprema (VII/1), diplomirani inženjer elektrotehnike, energetski odsek ili diplomirani inženjer arhitekture
  • Aktivno znanje engleskog ili nemačkog jezika
  • Vozačka dozvola B kategorije

   Prednost će imati kandidati sa 3 i više godina radnog iskustva u struci ili na poslovima prodaje osvetljenja i niskonaponske elektroenergetske opreme.

Očekujemo prijave komunikativnih kandidata, visokog radnog učinka i profesionalnosti, orijentisane na timski rad, te spremne na česta putovanja.
Prijave kandidata koji ne ispunjavaju osnovne kriterijume iz konkursa neće biti razmatrane.
Prijavu za konkurs, sa pratećom dokumentacijom (CV, Cover letter) pošaljite na e-mail adresu: a.kostic(at)schrack.rs

NAPOMENA: Kandidati se zapošljavaju uz obavezni probni rad od tri meseca.

Rok za konkurisanje: 15.11.2017.