SCHRACK Technik online

Infrastruktura za IT klastere i data centre. Kompletan infrastrukturni sistem koji se sastoji od serverskih ormana sa hladnim i toplim prolazima, hlađenjem i sigurnošću. Kabliranje visoke gustine u bakru i optičkim vlaknima.

Prednosti i karakteristike

  • Sve od serverskog ormana do data centra
  • Hlađenje, obezbeđenje, nadzor
  • Kablovi visoke gustine od bakra i FO (optičko vlakno)
  • Unapred montirani H.D.S. sistem za brzo kabliranje u vremenski kritičnim instalacijama data centara.
  • Vrhunski stručni konsultanti
  • Snabdevanje energijom u SCHRACK kvalitetu

Pregled proizvoda

Rešenja za data centar u saradnji sa Schafer IT-Sistems

Rast digitalnih informacija zahteva nova proizvodna rešenja

Sve veći broj aplikacija za podatke zahteva sve više sigurnosti, prostora za skladištenje i energije. Savremeno rešenje za srednja i velika preduzeća su data centri za brzu i sigurnu obradu. IT infrastrukturu postavljaju kompetentne elektrotehničke kompanije. Zbog toga smo proširili naš portfolio proizvoda za mrežnu tehnologiju rešenjima za data centar iz kompanije Schafer IT-Sistems.

 

Schrack Technik nudi širok spektar neophodnih komponenti koje se instaliraju u data centru.

iQdata - inteligentni data centar

Inteligentno napajanje je neophodno za vaš data centar. Visoka dostupnost i eliminacija stope neuspeha postaju sve važniji. Jedinice za distribuciju energije su dostupne kao osnovni PDU, Smart PDU ili prilagođeni PDU i ispunjavaju skoro sve zahteve u pogledu broja i oblika slotova. Mogućnost kaskade PDU-ova dovodi do veće fleksibilnosti i efikasnosti u napajanju. Zahvaljujući stalnom praćenju diferencijalne struje, potrebno je manje ručnih testova i troškovi su održivo optimizovani bez smanjenja bezbednosti.

 

Stalna kontrola statusa je osnova za nesmetan rad vašeg data centra. Sa konceptom inteligentnog senzora kompanije SCHAFER IT-Sistems, upravljanje infrastrukturom centra podataka (DCIM) je značajno pojednostavljeno. Kontrola klime, upravljanje vratima, temperatura, vlažnost i napajanje se nadgledaju unutar rek-a ili cele serverske sobe.

 

U slučaju da se požar otkrije i ugasi, SCHAFER IT-Sistems je razvio koncept bezbednosti na 3 nivoa za zaštitu vaših podataka.

 

  • Inteligentno i veoma osetljivo rano otkrivanje dima
  • Automatsko isključivanje sistema
  • Optimalno gašenje gasom

 

U zavisnosti od strukture vašeg data centra, može se primeniti i integrisano brisanje stalka i sobe. Inteligentni mehanički ili elektronski sistemi za zaključavanje vrata upotpunjuju celokupni koncept.

 

Analiza je uvek prvi korak. Kompetentno savetovanje na licu mesta je ključna komponenta holističkog pristupa usluga kompanije SCHAFER IT-Sistems. Analiza energetske efikasnosti vašeg centra podataka određuje status kvo i otkriva potencijal optimizacije. Puštanje u rad i fabrički prijemni testovi su isto toliko deo našeg portfelja usluga kao i montaža na licu mesta od strane našeg sopstvenog tima. Čak i nakon instalacije, nastavljamo da vas podržavamo. Ako se vaši zahtevi promene i vaša kompanija nastavi da raste, modularna SCHAFER IT-Sistems rešenja će rasti zajedno sa vama.

 

Saopštenje

Odmah stupaju na snagu, SCHAFER IT-Sistems, nemački specijalista za IT infrastrukturu, i Schrack Technik GmbH, jedna od vodećih kompanija za prodaju elektrotehničkih komponenti u Austriji, sarađuju.

Kroz partnerstvo, SCHAFER IT-Sistems širi svoju prodaju u susednoj zemlji, kao iu zemljama istočne Evrope kao što su Poljska, Rusija, Slovačka, Češka Republika i Ukrajina. Po prvi put, Schrack je svom portfoliju proizvoda dodao rešenja za data centar iz iKdata brenda.

 

Schrack Technik je jedna od vodećih austrijskih kompanija u distribuciji elektrotehnike u oblastima energetike, industrije, zgrada, sistema, mrežne tehnologije, kabliranja i osvetljenja. Stručnjaci takođe savetuju planere, investitore i krajnje kupce o projektima. U skoro 100 godina istorije kompanije, Schrack je konstantno širio asortiman proizvoda. Sa rešenjima kompanije SCHAFER IT-Sistems, sa fokusom na njihov brend iKdata, Austrijanci po prvi put proširuju svoj portfolio rešenjima inteligentnih centara podataka.

 

Pored rek rešenja, brend data centra iKdata takođe uključuje komponente za hlađenje, napajanje, nadzor, bezbednost i servis. SCHAFER IT-Sistems tako isporučuje kompletna rešenja za energetski efikasne centre podataka iz jednog izvora. Pored klasične opreme, na primer u segmentu iKdata servisa, IT stručnjak nudi i opsežne analize energetske efikasnosti. U internoj laboratoriji za testiranje, simuliraju se okruženja korisničkih centara podataka, na primer, i izrađuju se akcioni planovi za optimizaciju hlađenja, napajanja i drugih ključnih figura relevantnih za data centar.

 

„DCIM sistem, ali i komponente za hlađenje, napajanje, bezbednost i usluge iKdata portfolija podržavaju operatere centara podataka, na primer, u ispunjavanju zahteva EN 50600 u pogledu merenja i efikasnosti. iKdata kombinuje inteligentna i progresivna rešenja sa dobro poznati SCHAFER sistemi nameštaja su takođe odgovorni za prodaju SCHAFER IT-sistema.

 

Vaš zahtev

Za više informacija ili pitanja o rešenjima za data centar, pošaljite nam e-poštu: office@schrack.rs ili zakažite sastanak sa svojim Schrack zastupnikom