Top teme

LED LINK LINE

LED LINK LINE modul - uputstvo za montažu

LED LINK LINE cat.6A oklopljeni modularni sustav od SCHRACK TECHNIK je visoko kvalitetan sustav kabliranja namijenjen uredima, računskim centrima i industriji.

LED LINK LINE predkonektovan cat.6A oklopljen sistem

   Posebna konstrukcija LED LINK LINE RJ45 modula i kontaktnih blokova omogućava jednostavnu instalaciju predkonektovanih kablova. Kompaktna forma kontaktnog bloka i zaštite za povlačenje zajedno, malo su veći od samog prečnika kabla. Nakon postavljanja takvog predkonektovanog kabla, kontaktni blok se postavlja u metalno kućište modula i zatvara. I time je vaš link spreman za upotrebu.

   Predkonektovani linkovi se isporučuju sa mernim protokolom kojim dokumentujemo njihov kvalitet.

   Dužine predkonektovanih instalacionih kablova koje isporučujemo su: 15m, 20m, 25m, 30m, 35m, 40m, 45m, 50m, 60m, 70m, 80m i 90m.

   Dostupan je u dve verzije: sa ugrađenim LED-om i bez LED-a.

   Za module sa ugrađenim LED-om postoji tzv. Linkfinder. Priključenjem Linkfinder-a na modul, LED-ovi svetle na oba kraja kabla i omogućavaju prepoznavanje instaliranog link-a. Time je uveliko olakšano prepoznavanje instaliranog linka.

LED LINK LINE RJ45 utični modul

cat.6A utični modul u Schrack formatu A (SFA)

  • Odgovara cat.6A za 10-gigabitni Ethernet
  • Sa LED-om i bez LED-a
  • Dve varijante: za instalacione kablove (AWG24-AWG22, žuti)
    i za fleksibilni kabl (AWG27-AWG26, beli)

   Novo razvijeni IDC kontakti osiguravaju dugotrajne i vibraciono neosjetljive kontakte. Kućište modula je moguće ponovno otvarati, a izrađeno je od livenog cinka. Zbog svoje smanjene konstrukcije, moguće ga je ugrađivati u modularne patch panele sa velikim brojem portova. Modul ima oklop od 360° kao i poklopac protiv prašine. Pogodan je za PoE i PoE-plus.

Pogledaj u Internet prodavnici

LED LINK LINE instalacioni kabl

   LED LINK LINE predkonektovani instalacioni kablovi su već fabrički konektovani instalacioni kablovi tipa HSEKP423HB S/FTP cat.7 AWG23 1.000 MHz koji zadovoljavaju svojstva klase EA. Isporučuju se u boji RAL5015 (plava).

   Predkonektovani instalacioni kablovi se isporučuju sa kontaktnim blokovima (AWG24 - AWG22, žuti) na obe strane. Na obe strane kabla je i plastična zaštita od povlačenja za module i nalepnica sa serijskim brojem.

Pogledaj u Internet prodavnici

LED LINK LINE spojnica

cat.6A oklopljena, sa kontaktnim blokom.

LED LINK LINE spojnice se upotrebljavaju za produžavanje postojećih linkova.

Pogledaj u internet prodavnici