SCHRACK Technik online
  • Osvetljenje životnog prostora

    Prekrasan dom, jedan je od najvažnijih temelja naših života. Schrack Technik ima u ponudi svetiljke za životne prostore pogodne za dizajn osvetljenja enterijera.

   Jedna od najvažnijih stvari u životu je imati mesto gde se zaista osećamo kao kod kuće. Nema razlike da li ga posedujemo ili iznajmljujemo ili je to stan ili kuća, važan je osećaj sigurnosti i blagostanja koji osećamo između tih zidova.

   Ispravan koncept osvetljenja ovde igra presudnu ulogu. Nauka definiše svetlost kao opseg elektromagnetnog zračenja koji je osetljiv ljudskom oku. Dizajner ga vidi kao alat koji nudi nebrojene mogućnosti za izradu životnog prostora u skladu sa ličnim potrebama i željama.

   Naš cilj u kompaniji Schrack Technik je da istakne te mogućnosti i da pruži vodič koji će Vam pomoći da ga uspešno prevedete u dobro osvetljenje - jer pravilno osvetljenje ne samo da promoviše osećaj blagostanja već je dobro i za zdravlje.

   Ono što sunce radi na otvorenom potrebno je izvesti u zatvorenom prostoru veštačkim osvetljenjem. Izbalansiran dizajn osvetljenja je glavni preduslov za optimalnom atmosferom u sobi koja ima pozitivan uticaj sa fiziološke i psihološke strane. Od ulaza do spavaće sobe, kupatila do dečije sobe, dnevne sobe do kuhinje - svakoj sobi u domu potreban je koncept osvetljenja koji je prilagođen funkciji ili funkcijama te prostorije.

Osvetljenje životnog prostora – inspiracija za Vaš dom!

Dodatne informacije o Schrack osvetljenju

Osvetljenje za kupatila
Osvetljenje za kupatila

Pronađite posebno osvetljenje za kupatila u Schrack Technik programu

Osvetljenje za trpezarije
Osvetljenje za trpezarije

Trpezarije uglavnom obeležavaju viseće svetiljke / visilice montirane iznad trpezarijskog stola..

Osvetljenje za dnevne boravke
Osvetljenje za dnevne boravke

Savršeno osvetljenje dnevnog boravka! Viseće, podne svetiljke, zidne i plafonske svetiljke u Schrack Internet prodavnici!.

Osvetljenje za kuhinje
Osvetljenje za kuhinje

Osvetlite svoju kuhinju Schrack svetiljkama i počnite uživati u kuvanju.

Osvetljenje za stepeništa
Osvetljenje za stepeništa

Kreirajte fantastičan izgled svog stepeništa.

Osvetljenje za spavaće sobe
Osvetljenje za spavaće sobe

Pronađite savršeno osvetljenje za svoju spavaću sobu u Schrack Technik Internet prodavnici.