SCHRACK Technik online

Osvetljenje za vrtove

Katalog top proizvoda spoljašnjeg osvetljenja za 2014. godinu

Spoljašnje osvetljenje 2014

Spoljašnje osvetljenje 2014

   Katalog spoljašnjeg osvetljenja 2014. pomoći će Vam da pronađete najlepše rešenje za osvetljenje vašeg balona, vrta, bazena...i spremno dočekate lepo vreme.

   Top proizvodi za bašte, eksterijer objekata, u bezbroj varijanti.

   Napravite prijatnu atmosferu bez obzira da li koristite stubne svetiljke, stojeće, viseće, baštenske, reflektore...pripremite se za leto!

   Poručite svoj katalog besplatno - (ENG)!

   ...ili pogledajte Online verziju - (ENG)!

Osvetljenje za vrtove - budite inspirisani!

Spoljašnje osvetljenje - saveti i trikovi!

   Baštensko sovetljenje možemo podeliti na više oblasti. Na primer, na osvetljenje pešačkih staza, osvetljenje vrtova, zidno i garažno osvetljenje, osvetljenje objekata... Svako svetlo mora da ispuni svoj specifičan zadatak. Mnoge svetiljke za vrtove se koriste isključivo kao dekoraciona svetla i pružaju poseban svetlosni efekat u Vašoj bašti.

   Odluka koje ćete osvetljenje postaviti u svoju baštu podjednako je važna kao i osvetljenje u dnevnom boravku jer mora da pruži osećaj udobnosti i prijatne atmosfere. Stoga je od ključnog značaja da pametno odaberete svoje osvetljenje za vrt kako bi efekat bio potpun. U svojoj bašti trebate se osećati kao u svojoj kući. Osim odabira svetiljki potrebno je pametno odabrati i izvore svetla kako bi zadovoljili sve zahteve osvetljenja otvorenog prostora.

   Posebnu pažnju treba obratiti na otpornost navedenih proizvoda na atmosferske uticaje. Odigrajte sigurno, odaberite proizvode visokog kvaliteta kako bi izbegli opasnosti od strujnog udara ili drugih nesreća. Prilikom odabira baštenskog osvetljenja sigurnost je od presudnog značaja. Ukoliko koristite osvetljenje za vrtove i bašte, stepen zaštite mora biti manji od IP44, dok za osvetljenje parkova ili prostora u blizini vode, stepen zaštite bi trebao biti IP68.

   Večeri u Vašem vrtu trebaju biti prijatne i u sjajnoj atmosferi tokom cele godine a pogled na vrt iz Vaše dnevne sobe treba da očara svakog Vašeg gosta.