SCHRACK Technik online
  • Osvetljenje za spavaće sobe

    Savršeno osvetljenje za spavaće sobe uključuje plafonske svetiljke za opšte osvetljenje, zidne svetiljke i posebne svetiljke za čitanje ili podne samostojeće svetiljke. Uživajte sa svojim svetiljkama.

Osvetljenje za spavaće sobe – udobnost i elegancija

   Gotovo trećinu svog života provedemo u spavaćoj sobi!!!

   To je privatno mesto za odmor i opuštanje. Ali, spavaća soba je mesto i gde se donose važne odluke - odluke kao što je odabir odeće za dan pred nama. Pre svega, svakoj spavaćoj sobi treba dobro opšte osvetljenje kontrolisano prekidačem na ulazu u sobu. Dobre opcije su ugradne ili nadgradne plafonske svetiljke, koje treba da obezbede dobro osvetljenje, ne samo za ormane, već i za pod.

   Drugi element je noćno svetlo. U slučaju duplog kreveta, odgovarajuće noćno svetlo potrebno je sa obe strane, kako bi oba partnera mogla čitati bez da ometaju partnera koji spava. Te svetiljke se mogu instalirati u zid, ili postaviti na noćni stočić i moraju se zasebno paliti. U velikim sobama, poseban prostor, ugao za čitanje stvara još jedno iskustvo. Ugodna fotelja i slobodnostojeća svetiljka čine prijatan kutak za relaksaciju i čitanje.

   Svetiljke za orman osiguravaju potreban osvetljaj prilikom izbora odeće. To je još jedan poseban deo spavaće sobe. Spot šinske ili plafonske svetiljke instalirane ispred ili unutar ormana osvetljavaju izbor garderobe i doprinose dodatno atmosferi u sobi.

   Takođe, izloženost elektromagnetnom zračenju u spavaćoj sobi bi se trebalo izbeći gde god je moguće. Noću se naš imunološki sistem i metabolizam isključuju kao deo procesa regeneracije. Elektro zagađenja mogu značajno ometati ovu regenerativnu fazu. Dakle, spavaća soba se treba planirati sa posebnom pažnjom. To nije mesto za električnu opremu koja radi tokom cele noći, posebno uređajima kojima je potrebam transformator. U mnogim spavaćim sobama nalaze se utičnice sa svake strane kreveta i obično su spojene kablovima. Ali kabliranje u zidu može imati negativne zdravstvene posledice za osetljivu osobu. Prekidači po potrebi instalirani od strane iskustnog električara su odgovor na ovaj problem. U novim zgradama, preporučljivo je instalirati kablove i utičnice na ulazu u sobu kako bi se izloženost elektromagnetnom zračenju svela na minimum. Idealno bi bilo da se sve svetiljke mogu kontrolisati direktno iz kreveta putem wireless-a. Ovo daje osećaj sigurnosti i ugodnosti osobama kojima je udobnost na prvom mestu.

Osvetljenje za spavaće sobe – inspiracija!

Dodatne informacije o Schrack osvetljenju

Osvetljenje za kupatila
Osvetljenje za kupatila

Pronađite posebno osvetljenje za kupatila u Schrack Technik programu

Osvetljenje za trpezarije
Osvetljenje za trpezarije

Trpezarije uglavnom obeležavaju viseće svetiljke / visilice montirane iznad trpezarijskog stola..

Osvetljenje za dnevne boravke
Osvetljenje za dnevne boravke

Savršeno osvetljenje dnevnog boravka! Viseće, podne svetiljke, zidne i plafonske svetiljke u Schrack Internet prodavnici!.

Osvetljenje za kuhinje
Osvetljenje za kuhinje

Osvetlite svoju kuhinju Schrack svetiljkama i počnite uživati u kuvanju.

Osvetljenje za stepeništa
Osvetljenje za stepeništa

Kreirajte fantastičan izgled svog stepeništa.

Osvetljenje životnog prostora
Osvetljenje životnog prostora

Osvetlite svoj životni prostor sa Schrack svetiljkama. Naša široka ponuda zadovoljiće sve vaše potrebe za osvetljenjem.