SCHRACK Technik online
  • Osvetljenje za kuhinje

    Odaberite Schrack osvetljenje za Vašu kuhinju. Pravilno odabrano kuhinjsko osvetljenje je osnova za uživanje u kuvanju. Schrack osvetljenje nateraće i Vašeg muža da kuva!

   Kuhinja je u mnogim porodicama centralno mesto. Sa jedne strane, tu se kuva i peče, sa druge strane je mesto okupljana - i često omiljeno mesto na zabavama.

   Posebna stvar na koju treba obratiti pažnju u kuhinji je da senke ne padaju na radne površine na šporetu, sudoperi ili radnoj ploči. Senke se mogu pojaviti, na primer, ako je prostorija osvetljena samo jednom svetiljkom na sredini plafona, što znači da svako ko je okrenut leđima stoji u sopstvenom svetlu. Bolje je pozicionirati svetiljke decentralizovano, blizu zidova i prozora. Svetlost tada dolazi odozdo ili bočno i skoro da nema senki.

   Još jedna bitna stavka je obezbediti dovoljnu količinu svetlosti na svim mestima gde se ljudi kreću. Ugradne ili nadgradne plafonske svetiljke ili šinski sistemi sa širokom optikom su posebno dobar izbor. Moderni kuhinjski elementi često dolaze sa integrisanom rasvetom ispod njih za osvetljavanje radne površine. Međutim, potrebno je uzeti u obzir da je preporučljivo imati bar 500 lux-a na radnoj površini što često nije slučaj. Tamo gde nema zidnih elemenata, odgovarajuće svetlo može se postići sa plafonskim svetiljkama i šinskim sistemom postavljenim direktno iznad radne površine kako bi bacalo usmereni snop svetlosti na radnu površinu. Prednost toga je što šina prenosi struju od utičnice do svetiljke. Toplo bela boja svetla (3000K) je odličan izbor za kuhinju.

Schrack Technik osvetljenje za kuhinje - inspiracija za Vaš dom!

Dodatne informacije o Schrack osvetljenju

Osvetljenje za kupatila
Osvetljenje za kupatila

Pronađite posebno osvetljenje za kupatila u Schrack Technik programu

Osvetljenje za trpezarije
Osvetljenje za trpezarije

Trpezarije uglavnom obeležavaju viseće svetiljke / visilice montirane iznad trpezarijskog stola..

Osvetljenje za dnevne boravke
Osvetljenje za dnevne boravke

Savršeno osvetljenje dnevnog boravka! Viseće, podne svetiljke, zidne i plafonske svetiljke u Schrack Internet prodavnici!.

Osvetljenje za stepeništa
Osvetljenje za stepeništa

Kreirajte fantastičan izgled svog stepeništa.

Osvetljenje za spavaće sobe
Osvetljenje za spavaće sobe

Pronađite savršeno osvetljenje za svoju spavaću sobu u Schrack Technik Internet prodavnici.

Osvetljenje životnog prostora
Osvetljenje životnog prostora

Osvetlite svoj životni prostor sa Schrack svetiljkama. Naša široka ponuda zadovoljiće sve vaše potrebe za osvetljenjem.