SCHRACK Technik online
  • Unutrašnje dekorativno osvetljenje

    Schrack Tehnick vam nudi dekorativno osvetljenje savremenog dizajna, od visoko kvalitetnih materijala i sa inovativnim tehnologijama.

   Dekorativno osvetljenje, kao kategorija osvetljenja enterijera, daje Vašem unutrašnjem prostoru poseban izgled i unikatnost.

   Prilikom osvetljavanja prostora bilo da su u pitanju kancelarije, prodavnice i butici, hoteli i restorani, muzeji, domovi i sl., polazimo od osnovnog, ravnomernog osvetljenja bez koga ne bi moglo normalno da se funkcioniše.  Zatim obezbeđujemo radno osvetljenje gde koristimo fokusiranu svetlost čiji je snop usmeren na radnu površinu. Kada želimo da naglasimo neke predmete ili delove prostora koristimo akcentovano osvetljenje kojim postižemo efekat isticanja.

   Dekorativno osvetljenje, bilo da se koristi kao osnovno osvetljenje, da služi tokom rada ili za akcentovanje, ima zadatak da oplemeni prostor, dâ mu lični pečat, doprinese prijatnosti enterijera što svojim izgledom, što naglašavanjem određenih delova prostora u kojem se nalazi.

Možemo Vam ponuditi veliki izbor boja i materijala koji Vam omogućavaju da svetiljke prilagodite atmosferi Vašeg prostora. U ponudi imamo svetiljke sa visoko kvalitetnim LED modulima i bojama svetlosti 2700K/3000K/4000K. Moderna tehnologija i vrhunski kvalitet obezbeđuju da mnoge svetiljke iz naše ponude imaju indeks boje svetlosti CRI>90 i stepen blještanja UGR<19.

Nudimo Vam dekorativne svetiljke različitih stilskih pravaca, kojima je zajedničko jednostavnost i elegantan dizajn.

Nadgradne plafonske svetiljke

Plafonske svetiljke su centralni komad svakog prostora.

Daju ravnomerno osvetljenje svojom radijalnom snagom. Prilagođene konceptu prostora, daju impresivan naglasak svetlošću odozgo. U zavisnosti od potreba korisnika, boja svetlosti omogućava stvaranje željenog ambijenta. Izrađene su od kvalitetnih materijala sa dugim vekom trajanja svetlosnog tela.

Pogledajte neke od modela plafonskih svetiljki koje Vam možemo ponuditi u nastavku a za više modela kliknite OVDE:

Ugradne plafonske svetiljke

Bilo da su širokosnopne, uskosnopne, rotacione ili fiksirane – ugradne svetiljke su ključni element mnogih svetlosnih koncepata i obezbeđuju dobru alternativu plafonjerama ili dopunu visilicama.

Mogu se prilagoditi svakom ambijentu i omogućiti veliku slobodu u nameštanju prostora.

Odabrali smo neke modele za Vas a kompletnu ponudu možete videti OVDE.

Zidne svetiljke

Zidne svetiljke su ono što privlači pogled ka zidu, bilo da je to slika, ikona, diploma ili jednostavno reljefna tekstura. Iako dopunsko osvetljenje u ambijentu – lep su detalj koji ističe prostor. Korisne kada želimo nešto da akcentujemo, sa velikim opsegom dezena i boja, imamo svetiljke za svačiji ukus.

Kompletnu ponudu zidnih svetiljki možete pogledati OVDE. Za Vas smo odvojili nekoliko atraktivnih modela u nastavku:

Viseće svetiljke

Viseće svetiljke su svojevrsni “nakit” prostora.  Sa njima uranjate odabrane oblasti u određenu atmosferu i postavljate vizuelnu naglašenost. Savršene za odmor u restoranima, kafeima, barovima ili kod kuće – svetiljke stvaraju udobnu atmosferu i prave status dobrog ukusa.

Neke od visećih svetiljki možete pogledati u nastavku a ostatak ponude pogledajte OVDE.

Stone svetiljke

Dopunsko osvetljenje i divan detalj svakog prostora. Iz naše ponude izdvajamo stone svetiljke koje se uklapaju u svaki enterijer zbog svoje jednostavnosti, savremenog dizajna i zbog toga uvek ostavljaju dobar utisak u vašim dnevnim sobama, radnim prostorima, spavaćim sobama…

U zavisnosti od primene, dizajn stonih svetiljki se razlikuje. Kancelarijske svetiljke ili stone svetiljke za radni prostor za cilj imaju osvetljavanje radne površine te su tako i tehnički rešene da ispune svoju svrhu, dok stone svetiljke za životni prostor imaju za cilj stvaranje prijatnog ambijenta za odmor i čitanje.

Izdvajamo par svetiljki iz ovog segmenta naše ponude dok kompletnu ponudu stonih i podnih svetiljki možete pogledati OVDE.

Podne svetiljke

Kao i stone svetiljke, podne svetiljke imaju za cilj, u zavisnosti od primene, osvetljenje radnog prostora ili stvaranje prijatnog ambijenta u prostoru u kom provodite vreme.

Osim toga, neizostavan su deo kućnog nameštaja jer svojim dizajnom i pravilnim odabirom boje svetla upotpunjuju sliku enterijera. Neretko su mnogo češći izvor svetla u večernjim satima od lustera ili zidnih lampi.

Neke od modela možete videti ispod a za ostatak ponude stonih i podnih lampi kliknite OVDE.

Šinski reflektori

Pre svega se koriste u prostorima gde dosta toga ima da se naglasi. Idealni su za prodavnice, butike, supermarkete ali neretko se koriste i u stambenim objektima (kuhinje, dnevne sobe).

Pravilnim izborom jačine, boje, ugla i širine snopa, stavljaju izložene objekte pod adekvatno svetlo. Birate između ugradne ili nadgradne verzije šina, dostupno u beloj i crnoj boji.

Pogledajte neke od modela ispod...ostatak možete videti OVDE.