SCHRACK Technik online

Amparo

Amparo

Amparo zaštitni prekidači i oprema za ugradnju na DIN šinu kompanije Schrack Technik.

Šta je to što Vam je potrebno za Vaše električne panele i razvodne ormane? U potrazi ste za ugradnim jedinicama koje zadovoljavaju standarde kvaliteta i odmah su dostupni i to po razumnoj ceni? Mi imamo ono što je Vama potrebno: Amparo

Amparo nije samo proizvod iz oblasti zaštitnih prekidača, kompaktnih zaštitnih sklopki i zaštitnih uređaja diferencijalne struje (FID), po razumnoj ceni. Amparo je proizvod koji je savršeno bezbedan za korišćenje. Amparo je VDE sertifikovan od strane Kvaliteta Austrije i testiran širom Evrope.

Obzirom da se proizvode u formi kompatibilnoj za ugradnju na DIN šinu, Amparo proizvodi obezbeđuju najkraće moguće vreme ožičavanja, obezbeđuju vrhunsku bezbednost i pokazuju minimalne temperaturne gubitke. Optimizovan ergonomski bočni dizajn zaštitnih prekidača obezbeđuje potreban protok vazduha za hlađenje, što minimizira uticaj temperature sredine. Amparo proizvodi Vam takođe obezbeđuju poznatu prednost u raspoloživosti koja je odlika kompanije Schrack Technik. 

Amparo Video - Pogledajte sve Vaše prednosti sa Amparom

Pregledajte sve prednosti koje dobijate sa Amparom

Pogledajte prezentaciju kombinovanih zaštitnih prekidača serije AMPARO:

Pogledajte video o Amparo proizvodima

Svi uređaji su vrhunskog Schrack kvaliteta testirani širom Europe. Visok kvalitet potvrđuje i ispunjavanje svih propisa kao i dobijeni VDE sertifikat. VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker) - nezavisno telo za sertifikaciju elektrotehničkih proizvoda osnovano 1920. godine u Offenbach, Nemačka. VDE sertifikat je priznat u celom svetu a u mnogim zemljama i priznatiji od lokalnih sertifikacionih oznaka.

Amparo na našoj Internet prodavnici

Doživite ubedljivo najbolju dostupnost i korišćenje direktne opcije za kupovinu na našoj Internet prodavnici kako bi poručili Amparo zaštitne prekidače i opremu za montažu na DIN šinu....poručite odmah:

 

Amparo katalog

Pronađite sve detalje o artiklima, tehničku dokumentaciju i dijagrame već sada u Amparo katalogu. Pogledajte katalog online ili naručite svoj besplatan primerak koji će Vam naši komercijalisti rado dostaviti:

Amparo online katalog

Poručite svoj besplatan primerak

Sertifikat kvaliteta Austrije

Životna sredina i okruženje za nas nisu samo prazna priča. U našoj kompaniji mi vrlo ozbiljno doživljavamo zaštitu životne sredine. S'tim u vezi, posedujemo sertifikat koji potvrđuje da smo ekološki opredeljeni prema standardu ISO14001.

svi Sertifikati