SCHRACK Technik online
  • Releji za nadzor struje

    Extremne oscilacije struje mogu dovesti do oštećenja Vašeg sistema i uređaja. Oslonite se na releje nadzora struje kompanije Schrack Technik za zaštitu Vašeg sistema.
Print releji
Print releji

Schrack print releji su napravljeni od materijala lakog za lemljenje.

Vremenski releji
Vremenski releji

Uključenje ili isključenje nakon vremenskog kašnjenja sa Schrack Technik vremenskim relejima

Merni releji / Releji nadzora
Merni releji / Releji nadzora

Optimalna zaštita Vašeg sistema sa mernim relejima i relejima nadzora kompanije Schrack Technik

Releji za nadzor napona
Releji za nadzor napona

Releji za nadzor napona kompanije Schrack Technik hrabro će braniti Vaš sistem od naponskog preopterećenja i pada napona.

Releji za nadzor termistora
Releji za nadzor termistora

Kontrolišite radnu temperaturu pomoću naših releja za nadzor termistora

   Oscilacije struje za nekoliko stepeni su normalne u svakoj električnoj mreži. Obično, one ne predstavljaju pretnju priključenoj opremi ili uređajima. Međutim, ukoliko te oscilacije prevaziđu određene limite (a mogu se desiti povremeno u stvarnim sistemima), mogu oštetiti ili uništiti neke komponente ili sklopove koji su sastavni deo Vašeg sistema. Kao rezultat, sistem više ne funkcioniše besprekorno i postoji mogućnost naknadnog oštećenja. U najgorem slučaju, sistem može u potpunosti da prestane da radi i da bude neupotrebljiv neko vreme. Kako bi sprečili ovakav scenario, Schrack Technik Vam predstavlja idealno rešenje i optimalnu zaštitu za Vašu opremu u proizvodnji sa svojim relejima za nadzor struje.

   Releji za nadzor struje Serije 5

   Dok god se napon nalazi u normalnim granicama zelena LED lampica je uključena. Ukoliko merena struje pređe definisanu kritičnu granicu, žuta LED lampica se pali i izlazni relej se zatvara. Zelen LED lampica se gasi onog momenta kada se jačina struje vrati u predviđene granice.

   Releji za nadzor struje Serije 6

   Releji za nadzor struje Serije 6 kompanije Schrack Technik idu čak i korak dalje: Obzirom da modeli Serije 5 obezbeđuju samo nadzor AC struje u monofaznim mrežama, Serija 6 vrši nadzor i AC i DC monofazne mreže i nudi širok spektar dodatnih opcija podešavanja (odvojeno podešavanje vremena prigušenog uključenja i odloženog aktiviranja, kao i druga podešavanja po slobodnom izboru).

   Koriste se za:

  • Zaštitu u slučaju reverzibilnog napona
  • Motorne zaštitne sklopke
  • Prenaponsku i podnaponsku zaštitu