SCHRACK Technik online
  • Print releji

    Kontakti print releja kompanije Schrack Technik napravljeni su od materijala koji se lako lemi.
Vremenski releji
Vremenski releji

Uključenje ili isključenje nakon vremenskog kašnjenja sa Schrack Technik vremenskim relejima

Merni releji / Releji nadzora
Merni releji / Releji nadzora

Optimalna zaštita Vašeg sistema sa mernim relejima i relejima nadzora kompanije Schrack Technik

Releji za nadzor napona
Releji za nadzor napona

Releji za nadzor napona kompanije Schrack Technik hrabro će braniti Vaš sistem od naponskog preopterećenja i pada napona.

Releji za nadzor termistora
Releji za nadzor termistora

Kontrolišite radnu temperaturu pomoću naših releja za nadzor termistora

Releji za nadzor nivoa
Releji za nadzor nivoa

Pouzdan nadzor nivoa tečnosti i punjenja? Vrlo lako, pomoću naših releja za nadzor nivoa

   Print releji se obično koriste na štampanim pločama. Kontakti Schrack print releja napravljeni su od materijala koji se lako lemi.

   Postoje različiti tipovi print releja:

   Bistabilni print relej PE

   PE print relej, takođe poznat i kao Bistabilni print relej kompanije Schrack Technik sadrži ili 1 CO ili 1 NO.  Njegovi 3-48 V kalemovi mogu se koristiti za monostabilne i bistabilne operacije.
Ovaj bistabilni relej je najpogodniji za korišćenje u elektronici industrijske opreme ili u kućnim aparatima.

   RE: Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima

   RE minijaturni print relej kompanije Schrack Technik poseduje 1 NO i DC kalem napona od 5 do 48 V. Preporučuje se za ugradnju u temperaturne kontrolere i interfejs kartice  kao i za ugradnju u kućne aparate ili uređaje za programibilnu kontrolu

   Slimline ostavlja više prostora za sve ostalo

   Schrack Technik print relej SNR je širok samo 5 mm, što ostavlja dosta prostora u razvodnoj tabli. Postoje u varijanti 1 CO ili 1 NO za 6 A. DC kalem se može koristiti od 5 do 60 V. SNR print releji se koriste za prebacivanje komande grejanja, slimline spojnice ili za interfejs.

   RY II print relej

   Njegov DC kalem je tako dizajniran da podrži od 5 do 60 V napon pri struji kontakta od 8 A. RY II print relej se najčešće koristi u tajmerima, pri kontroli grejanja i kao tajmer relej.

   RZ print relej

   Snažan RZ print relej sa 12 ili 16 A poseduje ili 1 CO ili 1 NO. DC kalem za 5 do 48 V čini ga univerzalno prilagodljivim.

   Releji snage

   U zavisnosti od Vaših potreba, RT releji snage kompanije Schrack Technik dostupni su sa  1 ili 2 CO ili NO i takođe od 5 do 110 V DC kalemom ili od 24 do 230 V AC kalemom. Ovaj relej se može koristiti u monostabilnim i bistabilnim operacijama. Dizajniran je da trpi visoke temperature. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti Schrack RT relej snage može se koristiti u raznim vidovima primene.

   I to nije sve…

   Za Schrack Technik MT releje, postoje posebna ležišta sa pinovima za lemljenje ili ugradnju na štampanu ploču za DIN šinu. RM releji snage kompanije Schrack Technik dostupni su kao utična i print verzija. Montaža je moguća sa veznim elementom i /ili na Din šinu.