SCHRACK Technik online
  • Motorne zaštitne sklopke

    Bezbedno isključivanje, ručno ili automatski u slučaju kvara - sa motornim zaštitnim sklopkama kompanije Schrack Technik!

BE serija motornih zaštitnih sklopki

   Osigurajte se da Vaš motor bude brzo isključen u slučaju kratkog spoja ili oštećenja na fazi. Uštedite svoj novac bez dodatnih osigurača pomoću motorne zaštitne sklopke minijaturnih gabarita. Sigurno i bezbedno isključenje bilo da je inicirano ručno ili izazvano nekom greškom.

Motorne zaštitne sklopke

    Zaštitite svoj motor: kako bi zaštitili svoj motor od pregrevanja uzrokovnog mehaničkim oštećenjem ili zamorom materijala, najbolje rešenje je upotreba motornih zaštitnih sklopki. Njihova minijaturna konstrukcija čini da motorne zaštitne sklopke postanu najisplativiji vid zaštite motora. Takođe, one obezbeđuju da se motor ugasi u rekordno kratkom roku u slučaju kratkog spoja. Čak i u slučaju oštećenja jednog ili dva provodnika, motorna zaštitna sklopka će isključiti kolo u milisekundama kako bi zaštitila motor od oštećenja. Motorne zaštitne sklopke se takođe koriste i kao manuelni prekidači. Kada god je to potrebno, bilo da ste isključenje inicirali ručno ili je inicirano greškom u kolu, motorna zaštitan sklopka će isključiti motor kako bi ga zaštitila od oštećenja.

    BE motorne zaštitne sklopke kompanije Schrack Technik su raspoložive u veličinama od 00 do 3. Jednostavne su za montažu zahvaljujući malim dimenzijama. Takođe je jednostavno montirati BE motorne zaštitne sklopke na kontaktore. Širok asortiman dodatne opreme upotpuniće Vašu zaštitu. Serija BES se može kombinovati sa pomoćnim kontaktorima, signalnim prekidačima, podnaponskim okidačima, daljinskim okidačima i mnogim drugim dodacima.Za kombinovanu montažu na šinu osigurača, obezbeđeni su priključci i odgovarajući poklopci. Naravno, Schrack Technik Vam nudi i odgovarajuća plastična kućišta ili odgovarajuće brave. Osigurajte Vaše motore motornim zaštitnim sklopkama kompanije Schrack Technik.

Modularni kontaktori
Modularni kontaktori

Automatizujte Vaš proces rada i aktivnostu sa modularnim kontaktorima kompanije Schrack Technik

Bimetalni releji
Bimetalni releji

Zaštitite Vaš motor od oštećenja faze ili preopterećenja.

Vakumski kontaktori – LSD kontaktori
Vakumski kontaktori – LSD kontaktori

Schrack Technik vakumski kontaktori predstavljaju alternativu vazdušnim kontaktorima

Pomoćni kontaktori
Pomoćni kontaktori

Schrack Technik pomoćni kontaktori upotpunjuju Vaš glavni kontaktor

Kombinovani kontaktori
Kombinovani kontaktori

Fabrički sastavljen kombinovani kontaktor – Spreman za upotrebu pravo iz Schrack-a

Kontaktori
Kontaktori

Precizna i pouzdana motorna kontrola sa Schrack Technik kontaktorima