SCHRACK Technik online
  • Modularni kontaktori

    Automatizacija kontroliše sve – modularni kontaktori kompanije Schrack Technik kontrolišu i aktiviraju automatizovane procese i čuvaju potrošače od kvara na fazi ili preopterećenja.

Modularni kontaktori

    Razvoj novih tehnoligija umnogome je ubrzan uvođenjem automatizovanih procesa. Kako su zahtevi sve kompleksniji, visok kvalitet komponenti je imperativ za kvalitetan proces automatizacije. Ovo se takođe odnosi i na domove i domaćinstva gde se sve više procesa odvija automatski. To predstavlja novo polje za primenu modularnih kontaktora. Trenutno, veliki broj procesa u našem domu, koji se odvijaju automatski, su međusobno nezavisni...izolovani jedan od drugog. U našim mikrotalasnim rernama postoje tajmeri, kao i u veš mašinama, mašinama za pranje sudova, i svaki od tih uređaja možemo podesiti da se aktiviraju u određeno vreme. U budućnosti, sa porastom potrebe za umrežavanjem, međusobna povezanost uređaja biće glavna funkcija pri kojoj spoljašnji parametri kontrolišu ove uređaje.

Modularni kontaktori

   Modularni kontaktori se mogu koristiti za automatske procese u zgradama i stambenim objektima (korišćenjem raznih parametara koji ih karakterišu).

   Najčešći scenario korišćenja modularnih kontaktora: Modularni kontaktori se najčešće koriste u oblasti instalacije u objektima, za regulaciju paljenja i kontrole osvetljenja, grejanja, ventilacije, kontrolu i regulaciju pumpi, grejnih tela, klima uređaja i ostalih uređaja koji zahtevaju automatizovan rad.

   Kako bi napravili adekvatan odabir modularnog kontaktora, potrebno je znati zahtevane parametre radnog opterećenja i struje. Važno je napomenuti da li je u pitanju rad u jednosmernom ili naizmeničnom strujnom okruženju.

   Schrack Technik u svojoj ponudi ima modularne kontaktore sa kalemima od 24V do 230V naizmenične struje. AC/DC kalemi (hum-free) su dostupni na zahtev.

Primena/upotreba:

  • Kola za osvetljenje
  • Omska opterećenje
  • Mali trofazni pogoni naizmenične struje
Pomoćni kontaktori
Pomoćni kontaktori

Schrack Technik pomoćni kontaktori upotpunjuju Vaš glavni kontaktor

Vakumski kontaktori – LSD kontaktori
Vakumski kontaktori – LSD kontaktori

Schrack Technik vakumski kontaktori predstavljaju alternativu vazdušnim kontaktorima

Kontaktori
Kontaktori

Precizna i pouzdana motorna kontrola sa Schrack Technik kontaktorima

Kombinovani kontaktori
Kombinovani kontaktori

Fabrički sastavljen kombinovani kontaktor – Spreman za upotrebu pravo iz Schrack-a

Motorne zaštitne sklopke
Motorne zaštitne sklopke

Zaštitite Vaš motor sa BE serijom motornih zaštitnih sklopki kompanije Schrack Technik

Bimetalni releji
Bimetalni releji

Zaštitite Vaš motor od oštećenja faze ili preopterećenja.