SCHRACK Technik online

Kontakt za Elektromobilnost

Igor Kulundžić

U kompaniji SCHRACK Technik Srbija, osim pozicije Marketing menadžera, interesovanje za obnovljive izvore energije a posebno Elektromobilnost motivisalo me je da preuzmem i poziciju Produkt menadžera za proizvode iz oblasti Elektromobilnosti. Jedan od glavnih zadataka, osim sopstvene želje za usavršavanjem i proširenejm znanja na ovom polju, mi je promovisanje i približavanje navedene opreme krajnjim korisnicima uz prenošenje stečenih znanja.

Stoga, ukoliko Vas interesuje naša oprema i voljni ste da se upoznate sa našim proizvodnim programom iz ove oblasti, budite slobodni da me kontaktirate.

Funkcija: Marketing manager & PM za Elektromobilnost

Kontakt: i.kulundžić(at)schrack.rs

Miloš Arsenijević

Na funkciji Tehničkog direktora u kompaniji SCHRACK Technik Srbija od 2014 godine, zadužen sam za projekte i svaku vrstu stručne tehničke podrške u okviru kompanije. Kako je oblast Elektromobilnost nova ne samo za lokalno tržište već i šire, na rasploaganju sam kako kolegama tako i krajnjim kupcima kao tehnička podrška za proizvode iz ove grupe. Sopstveno iskustvo iz drugih oblasti elektrotehnike koristiće svakako u rešavanju svih nedoumica vezanih za Elektromobilnost.

Funkcija: Tehnički direktor

Kontakt: m.arsenijevic(at)schrack.rs

Informacije o Stanicama za punjenje e-Vozila
Informacije o Stanicama za punjenje e-Vozila

Informišite se o potencijalu Stanica za punjenje električnih vozila (trajanju punjenja, procesu punjenja...)

e-Novosti
e-Novosti

Novosti iz oblasti Elektromobilnosti iz Srbije i sveta. Pročitajte novitete iz CHRACK-a koje spremamo za naše kupce iz oblast

Časopis I-CHARGE: Testirali smo Renault Zoe