OKTOBARSKA POKLON AKCIJA - KOMPLET GEDORA

   Kompanija Schrack Technik visoko drži do kvaliteta, prvenstveno kada je u pitanju sopstvena oprema, ali i kada su u pitanju pokloni za naše WEB kupce.

   Verujemo da će Vas ova akcija obradovati koliko nas obraduje kada vidimo da je naš kupac zadovoljan. U oktobarskoj poklon akciji, isključivo za kupovinu preko naše Internet prodavnice, naše kupce nagrađujemo 43-delnim kompletom gedora vrhunskog kvaliteta. Na Vama je samo da u periodu trajanja akcije ostvarite promet preko naše Internet prodavnice u vrednosti većoj od 150.000 RSD (bez PDV-a) i poklon je Vaš.

   Podsećamo Vas da sabiramo sve Vaše WEB porudžbine u trajanju akcije! Ne čekajte, registrujte se i zaradite svoj poklon kupujući!

(broj poklona je ograničen na 5 kom. po firmi)

AKCIJA TRAJE DO 14.11.2014.!

Standardan artikal, uvek raspoloživ u Vašem Store-u

Standardan artikal, uvek raspoloživ u "Odabranom skladištu"

   Preko 2500 artikala uvek na stanju u skladištu koje ste odabrali kao Vaše standardno skladište za preuzimanje robe. Količine se redovno ažuriraju.

Standardni artikal, uvek na stanju

Standardan artikal, uvek na stanju

   Preko 8000 standardnih artikala koje uvek imamo na stanju u našim magacinima u Srbiji a koji Vam mogu biti dostupni u roku navedenom pored "Belog kamiončića".

Raspoloživ unutar dve nedelje

   Količina artikala raspoloživih u našem skladištu u Beču u okviru dve nedelje. Količina raspoloživih artikala označena u tekstualnoj formi u koloni "Raspoloživost" (primer: +4255 Kom unutar dve nedelje)