POKLON AKCIJA - WEB ROŠTILJANJE!!!

   Dragi kupci,

ne dozvolite da Vam ovo prevrtljivo vreme pokvari raspoloženje. Dozvolite da vas oraspoložimo.

   Imamo jedan ekološki kompatibilan poklon za vas, DELIMANO električni roštilj! Koliko puta ste isplanirali roštilj s društvom, ali vam je vreme pokvarilo planove? Sa našim poklonom to Vam se nikada neće desiti. Na njega možete računati 365 dana u godini, nezavisno od vremenskih prilika. Na keramičkoj ploči meso je svaki put savršeno pečeno i sočno.

   Ostvarite svoje pravo da nabacite koji kilogram! Za svaki zbir porudžbina preko naše Internet prodavnice dok traje akcija, u vrednosti preko 125.000 RSD (bez PDV-a) dobijate na poklon ovaj vrhunski električni roštilj!

   Tehničke karakteristike:
• Materijal ploče: keramički premaz CERAMICA®
• Snaga: 2300W
• Termostat: 65 - 210 °C
• Kabel: 1m, skida se
• Dimenzija radne ploče: 48 x 32 cm

(broj poklona je ograničen na 5 kom. po firmi)

AKCIJA TRAJE DO 28.06.2015.

Standardan artikal, uvek raspoloživ u Vašem Store-u

Standardan artikal, uvek raspoloživ u "Odabranom skladištu"

   Preko 2500 artikala uvek na stanju u skladištu koje ste odabrali kao Vaše standardno skladište za preuzimanje robe. Količine se redovno ažuriraju.

Standardni artikal, uvek na stanju

Standardan artikal, uvek na stanju

   Preko 8000 standardnih artikala koje uvek imamo na stanju u našim magacinima u Srbiji a koji Vam mogu biti dostupni u roku navedenom pored "Belog kamiončića".

Raspoloživ unutar dve nedelje

   Količina artikala raspoloživih u našem skladištu u Beču u okviru dve nedelje. Količina raspoloživih artikala označena u tekstualnoj formi u koloni "Raspoloživost" (primer: +4255 Kom unutar dve nedelje)