>

SEPTEMBARSKA POKLON AKCIJA - ELEKTRIČARSKI ALAT

    Dragi naši WEB kupci,

leto se polako približava kraju, sumiramo utiske sa letovanja, sa odmora...najpresmo naš vrt sredili Električnim trimerom, pa smo isti snimili iz vazduha dronom i nakon toga se bezbrižno baškarili na plaži na svojim novim ležaljkama ispod suncobrana. Polako dolazi vreme povratka dnevnim poslovnim aktivnostima. Znamo da svima ovaj period teško pada, ali evo našeg malog doprinosa da isti što lakše prevaziđete 

   Neka Vam ova poklon akcija olakša te prve dane na poslu...kupujte preko naše Internet prodavnice u toku trajanja akcije i za svaki zbir porudžbina preko 260.000 RSD (bez PDV-a) na poklon od nas dobijate WIHA komplet električarskog alata.

   I to nije sve, uz svak alat Vam poklanjamo i klešta za kablovske papučice BERNSTEIN!

   Požurite, Registrujte se ili, ako ste već registrovani, Prijavite se i krenite u osvajanje poklona! 

(broj poklona je ograničen na 5 kom. po firmi)

AKCIJA TRAJE DO 01.10.2017.

Važne informacije o kupovini na SCHRACK Internet prodavnici

 

Već ste kupovali kod nas a sada želite kupovati i putem interneta?

  • Ukoliko imate pristupne podatke, molimo prijavite se klikom na link u gornjem desnom uglu ili klikom na crveno dugme (Prijava).
  • Ukoliko još nemate pristupne podatke molimo registrujte se.
  • Ukoliko ste već kupovali kod nas i želite da probate online način kupovine, molimo Vas da popunite zahtev za registraciju nakon čega ćete na Internet prodavnici moći da vidite sve artikle sa Vašim ličnim uslovima kupovine

Sami odlučujete o tome da li želite da Vam robu dostavimo ili da je preuzmete u nekom od naših predstavništava u Srbiji.

Još niste kupovali kod Schrack Technik-a?

Molimo registrujte se kao novi kupac.

 

Napomena

Zahtevi za registraciju primaju se 24/7.
Dodeljivanje korisničkog imena i lozinke se, zbog provere podataka, odvija tokom radnog vremena (pon - pet: 08:00 - 16:00)

Hvala na strpljenju!

Internet prodavnica - uputstvo za korišćenje

Standardan artikal, uvek raspoloživ u Vašem Store-u

Standardan artikal, uvek raspoloživ u "Odabranom skladištu"

   Preko 2500 artikala uvek na stanju u skladištu koje ste odabrali kao Vaše standardno skladište za preuzimanje robe. Količine se redovno ažuriraju.

Standardni artikal, uvek na stanju

Standardan artikal, uvek na stanju

   Preko 8000 standardnih artikala koje uvek imamo na stanju u našim magacinima u Srbiji a koji Vam mogu biti dostupni u roku navedenom pored "Belog kamiončića".

Raspoloživ unutar dve nedelje

   Količina artikala raspoloživih u našem skladištu u Beču u okviru dve nedelje. Količina raspoloživih artikala označena u tekstualnoj formi u koloni "Raspoloživost" (primer: +4255 Kom unutar dve nedelje)