>

JESENJA POKLON AKCIJA

  Poštovani WEB kupci, kompanija SCHRACK Technik Vam pruža jedinstvenu priliku da ponovite svoj kancelarijski ili radni prostor i ujedno poklonite svojim leđima savršen oslonac.

   WEB kupce ponovo nagrađujemo za odabir naše Internet prodavnice kao sredstva za poručivanje i kupovinu SCHRACK proizvoda. Ništa nije teško niti komplikovano, dovoljno je da u periodu trajanja akcije ostvarite promet preko naše Internet prodavnice u vrednosti od 185.000 RSD (bez PDV-a) zbirno, a mi Vam u znak zahvalnosti što koristite naše WEB alate poklanjamo vrhunsku kancelarijsku stolicu....za još udobniju kupovinu.

   Postanite i Vi naš WEB kupac....registujte se ili, ako ste već registrovani, prijavite se i iskoristite sve pogodnosti koje Vam naša Internet prodavnica pruža!

                                  (broj poklona po firmi je ograničen na 5 kom.)

Karakteristike stolice: 

Veličina nakon montažeŠirina: 63 cm, Visina: 109/119 cm, Dubina: 61 cm
Visina sedišta

45/55

Veličina pre montažeŠirina: 23 cm, Dužina: 77 cm, Visina: 62 cm
Težina

14 kg

Materijalhrom, pena, najlon, PP (polipropilen), PVC, šperploča, poliesterska mrežica, čelik
Bojacrna
Informacije o montažipotrebno montirati

 

AKCIJA TRAJE DO 30.10.2016.

 

 

Važne informacije o kupovini na SCHRACK Internet prodavnici

 

Već ste kupovali kod nas a sada želite kupovati i putem interneta?

  • Ukoliko imate pristupne podatke, molimo prijavite se klikom na link u gornjem desnom uglu ili klikom na crveno dugme (Prijava).
  • Ukoliko još nemate pristupne podatke molimo registrujte se.
  • Ukoliko ste već kupovali kod nas i želite da probate online način kupovine, molimo Vas da popunite zahtev za registraciju nakon čega ćete na Internet prodavnici moći da vidite sve artikle sa Vašim ličnim uslovima kupovine

Sami odlučujete o tome da li želite da Vam robu dostavimo ili da je preuzmete u nekom od naših predstavništava u Srbiji.

Još niste kupovali kod Schrack Technik-a?

Molimo registrujte se kao novi kupac.

 

Napomena

Zahtevi za registraciju primaju se 24/7.
Dodeljivanje korisničkog imena i lozinke se, zbog provere podataka, odvija tokom radnog vremena (pon - pet: 08:00 - 16:00)

Hvala na strpljenju!

Internet prodavnica - uputstvo za korišćenje

Standardan artikal, uvek raspoloživ u Vašem Store-u

Standardan artikal, uvek raspoloživ u "Odabranom skladištu"

   Preko 2500 artikala uvek na stanju u skladištu koje ste odabrali kao Vaše standardno skladište za preuzimanje robe. Količine se redovno ažuriraju.

Standardni artikal, uvek na stanju

Standardan artikal, uvek na stanju

   Preko 8000 standardnih artikala koje uvek imamo na stanju u našim magacinima u Srbiji a koji Vam mogu biti dostupni u roku navedenom pored "Belog kamiončića".

Raspoloživ unutar dve nedelje

   Količina artikala raspoloživih u našem skladištu u Beču u okviru dve nedelje. Količina raspoloživih artikala označena u tekstualnoj formi u koloni "Raspoloživost" (primer: +4255 Kom unutar dve nedelje)